Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Εμπλέκουν τον Πατριάρχη στο πραξικόπημα οι Τούρκοι! Ύποπτα δημοσιεύματα από τσιράκια τους στη Θράκη

Εμπλέκουν τον Πατριάρχη στο πραξικόπημα οι Τούρκοι! Ύποπτα δημοσιεύματα από τσιράκια τους στη Θράκη

Πάνε να εμπλέξουν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο με την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος οι Τούρκοι.Σ΄ αυτό το βρώμικο παιχνίδι “παίζουν”  και οι “σκληροί” της Θράκης οι οποίοι αν και …καταπιεσμένοι έχουν δικές τους εφημερίδες στις οποίες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γράφουν λίβελους.Κανείς δεν τους ενοχλεί.

Σύμφωνα λοιπόν με την milletgazetesi ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι …ύποπτος για το πραξικόπημα.Επικαλούμενη τουρκικά δημοσιεύματα γράφει σύμφωνα με την μετάφραση από τα tourkikanea.gr:

“Ο γνωστός για τις στενές του σχέσεις με τον επικεφαλής της FETO Φετουλλάχ Γκιουλέν, Ιμβριώτης πατριάρχης Φαναρίου,τρεις ώρες πριν από την αιματηρή απόπειρα πραξικοπήματος αποχώρησε από την Τουρκία

ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ;

Μια περίεργη πληροφορία σχετικά με την μέρα του πραξικοπήματος και τον πατριάρχη Φαναρίου Βαρθολομαίο.

Σύμφωνα με ειδήσεις από τον τουρκικό τύπο, ο Ρωμιός πατριάρχης Φαναρίου τρεις ώρες πριν από το πραξικόπημα αποχώρησε από την Τουρκία. Ανακοινώθηκε όμως πως παρά το ότι είχε ανακοινωθεί πως πήγαινε στην Σλοβακία, διαπιστώθηκε πως δεν προσγειώθηκε σε αυτή την χώρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Αϊντινλίκ, κάποιες πηγές ανέφεραν πως ο πατριάρχης ήταν ενήμερος σχετικά με το πραξικόπημα από πριν και πήγε σε μια αμερικανική βάση της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύνδεσμος Βαρθολομαίου και FETO εκτείνεται μέσω του ¨Διαθρησκευτικού Διαλόγου¨. Αναφέρεται πως η σχέση αυτή συνεχίζεται ακόμη. Την σχέση μεταξύ Φετουλλάχ Γκιουλέν και του πατριάρχη Βαρθολομαίου την διασφαλίζει ο Έλληνας Αρχιεπίσκοπος των ΗΠΑ Άλεξ Καρλούτσος. Έχει ανακοινωθεί πως ο Καρλούτσος σε τακτά διαστήματα επισκέπτεται τον Φετουλλάχ Γκιουλέν”.

Κάτι ετοιμάζουν οι “τούρκοι” του προξενείου…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης