Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Εκδίδουμε τρεις από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς

Εκδίδουμε τρεις από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς

 Να εκδοθούν στην Τουρκία οι τρεις από τους οκτώ κατηγορούμενους για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου που είχαν φτάσει στην Αλεξανδρούπολη με στρατιωτικό  ελικόπτερο μια ημέρα μετά αποφάσισε το Εφετείο. 

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των Τούρκων στρατιωτικών που εισήλθαν στην χώρα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος κατά της κυβέρνησης Ερντογάν, καθώς σήμερα ασκήθηκε έφεση κατά της απόφασης που αρνήθηκε την έκδοση τριών από αυτούς, ενώ αποφασίστηκε η έκδοση άλλων τριών.

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο εφετών που συνεδρίασε σήμερα για την δεύτερη ομάδα των Τούρκων στρατιωτικών, αποφάσισε την έκδοσή τους στην γείτονα χώρα προκειμένου να δικαστούν για τρεις από τις τέσσερις πράξεις που τους καταλογίζει η τουρκική Δικαιοσύνη.

Οι εφέτες αποδέχθηκαν την έκδοση των τριών στρατιωτικών για τις κατηγορίες της απόπειρας κατάλυσης Συντάγματος, απόπειρας κατάλυσης Κοινοβουλίου και αρπαγής δια της βίας ελικοπτέρου, ενώ απορρίπτουν την έκδοση για την κατηγορία της απόπειρας κατά της ζωής του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα στο thepressroom.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης