Υποστηριξε το militaire
Άμυνα ΥΠΕΘΑ
11/03/2017 | 19:45 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Διχασμός” στη ΝΔ για τον Καμμένο; Τι γράφει το antinews

Το “εδώ καράβια χάνονται,βαρκούλες αρμενίζουν”, μπορούμε να το επικαλούμαστε κάθε μέρα…όλη μέρα με όσα γίνονται σ΄ αυτό που ονομάζουμε “ελληνικό πολιτικό σκηνικό”. Ο χώρος της Εθνικής Άμυνας δεν αποτελεί εξαίρεση.

Φυσιολογικά οι ανησυχίες των κομμάτων σ΄ αυτό το χώρο θα ΄πρεπε να επικεντρώνονται μόνο στην αποτελεσματικότητα της εκάστοτε ηγεσίας σ΄ ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια της χώρας. Ειδικά τα τελευταία επτά χρόνια αυτή η διαπίστωση θα ΄πρεπε να θεωρείται αυτονόητη. Θα ΄πρεπε…

Η ιστοσελίδα antinews.gr ,  δημοσίευσε ένα άρθρο που έχει να κάνει με τις “φοβίες” που υπάρχουν στη ΝΔ για την “διείσδυση Καμμένου” στην “καραμανλική πτέρυγα” της ΝΔ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει ανατεθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Κώστα Καραμανλή, τον νεότερο που είναι τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών στη ΝΔ να αναλάβει την “αντεπίθεση” έναντι του Καμμένου,γιατί όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα ποσοστά των ΑΝΕΛ έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα.

Γράφει κι άλλα πολλά το δημοσίευμα από το οποίο προκύπτει ένας “κομματικός διχασμός” στη ΝΔ με αντικείμενο τον Καμμένο.

Στο τέλος του κειμένου γίνεται αναφορά σε δύο απόστρατους αξιωματικούς οι οποίοι δεν κατονομάζονται.Τα όσα γράφονται σ΄ αυτό το σημείο προκαλούν προβληματισμό ,γιατί έτσι όπως είναι γραμμένο το κείμενο αφήνει να εννοηθεί ότι δεν πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι από την κατάσταση που επικρατεί στις ΕΔ!

Το σημείο του κειμένου που αναφέρεται στους απόστρατους και στην “εικόνα” των ΕΔ:

“Την ίδια στιγμή προξενεί αλγεινή εντύπωση στους αποστράτους αλλά και εν ενεργεία αξιωματικούς, που εξακολουθούν να πιστεύουν στις αρχές και αξίες που πρεσβεύει η Ν.Δ., όταν βλέπουν στα κεντρικά δελτία και σε άλλες εκπομπές των ΜΜΕ, αποστράτους αξιωματικούς που έχουν προσεγγίσει την Ν.Δ. να εξαίρουν τις Ε.Δ. και να μας καθησυχάζουν (να κοιμούμαστε ήσυχοι) παρουσιάζοντας μια εικόνα σαν αυτή του κ. Καμμένου.

Ποιος είναι πραγματικά ο ρόλος αυτών των αξιωματικών; Μήπως χρησιμοποιούν τις προαναφερθείσες γέφυρες;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αντιστράτηγου ε.α. που είναι μέλος της επιτροπής αμύνης της Ν.Δ., ο οποίος μετά από τις συσκέψεις της εν λόγω επιτροπής σπεύδει στα κανάλια για να παρουσιάσει μια εικόνα των Ενόπλων Δυνάμεων τελείως διαφορετική από αυτή που περιγράφεται στις συσκέψεις.

Παράλληλα, άλλος ένας προκλητικός, αλλά και με σκελετούς στη ντουλάπα του, ανώτατος αξιωματικός αντιπτέραρχος ε.α., που εμφανίζεται στα ΜΜΕ και μας καθησυχάζει κι αυτός παπαγαλίζοντας λόγια του κ. Καμμένου, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε πλήρη ετοιμότητα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να δραστηριοποιηθεί στην Ν.Δ.

Ωστόσο, δεν το έχει πετύχει ακόμη, λόγω των σκελετών… του παρελθόντος. Ενώ ήταν ανώτατος αξιωματικός επί υπουργίας Γ. Παπαντωνίου, στην συνέχεια επεδίωξε να γίνει Διοικητής ΕΥΠ επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή πράγμα που απετράπη διότι υπήρξαν πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα στα οποία αποκαλείτο «ο κλεπτοπτέραρχος» λόγω κατηγοριών εμπλοκής του σε «μίζες» εξοπλιστικών προγραμμάτων”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης