Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
01/08/2017 | 00:49
Militaire News

Διστομίτισα από ΗΠΑ η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ !

Διστομίτισα από ΗΠΑ η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ !

Διστομίτισα είναι η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ 2017, η οποία μαλιστα στοχεύει σε πρόκριση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η Δήμητρα Κόρρη, που γεννηθηκε στο Σικάγο – με πατέρα από το Διστομο και μητέρα από την Σπάρτη-  ξεκίνησε το καλλιτεχνικό πατινάζ σε ηλικία πεντε-έξι ετών και η αγάπη για το άθλημα με τον καιρό μεγάλωνε.

Σε ηλικία 14 ετών άρχισε καθημερινά προπονήσεις με αγωνιστικό ρυθμό. Απο το 2011 μέχρι το 2017 κατάκτησε δύο χρυσά μετάλλια, δύο αργυρά μετάλλιαa, και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους Αγώνες, Καλλιτεχνικού Πατινάζ. Είναι η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ 2017. Έχει λάβει μέρος σε διεθνές αγώνες αντιπροσωπεύοντας την Ελλάδα σε Junior και Senior Αγώνες. Αυτή τη χρονιά έλαβε μέρος στο 2017 Coppa Europa στην Ιταλία κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. Επίσης έχει κάνει προπονήσεις στο πατινάζ ταχύτητας (Speed skating) και κατέχει το Εθνικό ρεκόρ στα 500μ, 1.000μ, και στα 1.500μ. Συνεχίζει τις προπονήσεις στο καλλιτεχνικό πατινάζ έξι μέρες την εβδομάδα θυσιάζοντας πολλές ώρες με πρόγραμμα και πειθαρχία,διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα του Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ). Το όνειρό της είναι να κάνει την Ελλάδα υπερήφανη σε Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Αγώνες παγοδρομίας με στόχο την πρόκριση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τις προάλλες της αφιέρωσε συνεντευξη η ισροσελίδα windycitygreek οπου αναφερεται στην Διστομιτικη καταγωγή της, την ένταξή της στον – δραστήριο- ”Πατριωτικό Σύλλογο Διστομιτών Αμερικής, Άμβροσσος” και τον Ελληνικό Φοιτητικό Συνδεσμο στο Πανεπιστήμιο Loyola και τα καλοκαιρια της στην Ελλάδα.. Οι σπουδές της ειναι στην επικοινωνία και στη διεθνή παραγωγή ταινιών και ΜΜΕ.Έχει σκηνοθετήσει και παράγει μουσικά και διαφημιστικά βίντεο, ντοκιμαντέρ και δημοσιογραφικά  βίντεο. Ένα από τα μουσικά βίντεο που σκηνοθέτησαε προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Μουσικής του Chicago, το Chicago International. Έχει επίσης πρόσφατα κυκλοφορήσει επεισόδια του ντοκιμαντέρ της, “Street Anthem Dog”, στη σελίδα της στο Vimeo

<< Έχοντας την ευκαιρία να κάνω πατιναζ για την Ελλάδα, ήταν ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα>> λέει για την συμμετοχή της με τα εθνικά χρώματα.- ήταν λέει, μια απίστευτη εμπειρία επειδή  έγινε δεκτή από το κοινό, ενω  αισθάνεται υπέροχα, συνεχιζει, που μπορεί να εμπνέει την ελληνική νεολαία να ακολουθήσει αγωνιστική σταδιοδρομία στο πατινάζ.<<Το πατινάζ είναι ένα ανερχόμενο άθλημα στην Ελλάδα και είμαι τιμή μου για να είμαι μέλος της Εθνικής Ομάδας. Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ για το μέλλον του πατινάζ στην Ελλάδα>>.Τ

Στην ερώτηση ποια τα μελλοντικά της  σχέδια, η Δήμητρα Κόρρη, λέει ότι αθλητικά ανυπομονεί να βοηθήσει μαθητές στην Ελλάδα να καλλιεργήσουν τις ικανότητές τους για παγοδρομία. Με κάνει ευτυχισμένη να βλέπω τα παιδιά στην Ελλάδα να ενθουσιαστούν για κάτι για το οποίο είμαι εξαιρετικά παθιασμένη, προσθετει. Επιπλέον, για τα επαγγελματικά της σχέδια επισημαινει ότι εργάζεται σε ένα σενάριο για μια ταινία που ελπίζει  να  κατευθυνθεί για παραγωγή στην Ελλάδα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης