Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
17/05/2017 | 17:06
Militaire News

Διευκρινήσεις από την ΠΟΕΣ για την μισθολογική εξέλιξη

Διευκρινήσεις από την ΠΟΕΣ για την μισθολογική εξέλιξη

Ακούγονται,γράφονται και λέγονται πολλά για το νέο μισθολόγιο. Ακόμη και από τον ΟΑΕΔ υπάρχουν σχόλια και παρατηρήσεις! Γι΄ αυτό και προτιμούμε να καθυστερούμε την ενημέρωση σε πολλά επί μέρους θέματα μέχρι να διευκρινίζονται με βεβαιότητα όσα γράφονται και λέγονται.

Η ΠΟΕΣ έκανε μια απ΄ αυτές τις διευκρινήσεις που έχει να κάνει με το χρόνο της στρατιωτικής θητείας και του πτυχίου στην μισθολογική εξέλιξη.

Γράφει σε ανακοίνωσή της:

Γνωρίζετε σε όλες και όλους τις/τους συναδέλφους, προκειμένου να αποσβεστεί η όποια ανησυχία και παραπλάνηση διακινείται τις τελευταίες ημέρες ότι, σύμφωνα με το άρθρο 154 του νέου μισθολογίου των στρατιωτικών, κατά την πρώτη εφαρμογή αυτού, η μισθολογική κατάταξη των λειτουργών και υπαλλήλων στα μισθολογικά κλιμάκια που προβλέπονται στις διατάξεις του παρόντος νόμου πραγματοποιείται σύμφωνα με το χρόνο υπηρεσίας στο φορέα που υπηρετούν, καθώς και το χρόνο υπηρεσίας, που έχει αναγνωριστεί για μισθολογική εξέλιξη από το φορέα αυτόν μέχρι και τις 31-12-2016, συνεπώς ο χρόνος της στρατιωτικής θητείας και το πτυχίο, το οποίο αποτέλεσε ως απαραίτητο προσόν κατάταξης, που αναγνωρίστηκαν μέχρι την 31-12-2016, λαμβάνεται υπόψη στη μισθολογική μας εξέλιξη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης