Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
15/05/2017 | 06:36 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Διαστάσεις “μονομερούς βεντέτας” λαμβάνει η “κόντρα” Άδωνι Γεωργιάδη και Τσουκαράκη

Διαστάσεις

Διαστάσεις “μονομερούς” βεντέτας φαίνεται ότι λαμβάνει η “κόντρα” του αντιπροέδρου και τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, με τον πρόεδρο της ΠΟΕΣ Ανέστη Τσουκαράκη. Λέμε μονομερούς, γιατί από την πλευρά του προέδρου της ΠΟΕΣ υπάρχει ανοιχτή και αναπάντητη ακόμη πρόσκληση για διάλογο, μέσω του Militaire.gr.

Στις τελευταίες του τηλεοπτικές εμφανίσεις ο κ.Γεωργιάδης επιτέθηκε εκ νέου στον Τσουκαράκη, υποστηρίζοντας ότι επί κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου, κατέβαζε τους στρατιωτικούς στους δρόμους για την απόφαση του ΣτΕ και τώρα δεν κάνει τίποτα.

Είναι προφανές ότι η αυτόκλητη ομάδα συμβούλων που έχει σπεύσει υποτίθεται να τον στηρίξει, τον παραπλανεί.

Όπως και με το γεγονός ότι δήθεν ο Τσουκαράκης είχε πει προδότη το Σαμαρά, έτσι και τώρα του τα λένε …μπερδεμένα.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 οι στρατιωτικοί πράγματι έκαναν διαδήλωση, αλλά όχι επειδή το ζήτησε ο Τσουκαράκης, ούτε για την απόφαση του ΣτΕ. Γιατί απόφαση του ΣτΕ δεν υπήρχε! Οι στρατιωτικοί είχαν κατέβει σε διαδήλωση για τις περικοπές που έπεφταν βροχή και με την “ομπρέλα” των θεσμικών ενώσεων αποστράτων. Οι στρατιωτικοί ποτέ δεν έχουν διαδηλώσει για την απόφαση του ΣτΕ και δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Υπάρχουν διαδικασίες νομικές για να “κυνηγήσουν” την εκτέλεσή τους.

Βέβαια από χθες κάποιοι λίγοι εμφανίζονται να καλούν …τις οικογένειες των στρατιωτικών σε διαδηλώσεις για το νέο μισθολόγιο. Μάλλον γιατί γνωρίζουν ότι τους στρατιωτικούς οι συγκεκριμένοι δεν μπορούν να τους εμπνεύσουν ούτε για καφέ, όχι για διαδήλωση που θέλουν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης