Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΣΤΡΑΤΟΣ
01/01/2017 | 02:57 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Διακλαδική αερογέφυρα” για 40 στρατιωτικούς από το Καστελόριζο για την Πρωτοχρονιά!

“Αερογέφυρα” για να κάνουν Πρωτοχρονιά σπίτια τους “έστησε” το ΓΕΣ, σε συνεργασία με ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ! Λόγω του απαγορευτικού που υπήρχε στον απόπλου πλοίων οι αδειούχοι των Χριστουγέννων από το Καστελόριζο είχαν αποκλειστεί και το “γκρουπ” της Πρωτοχρονιάς έβλεπε το όνειρο του οικογενειακού ρεβεγιόν να απομακρύνεται!

Ο Α/ΓΕΣ Βασίλης Τελλίδης -που σήμερα γιορτάζει- μίλησε με τον Α/ΓΕΕΘΑ και τον Α/ΓΕΑ και αποφασίστηκε να μεταφερθούν όσοι στρατιωτικοί είχαν αποκλειστεί στην Αθήνα, με C-130 στη Ρόδο. Εκεί το ελικόπτερο Chinook επιφυλακής θα τους μετέφερε στο Καστελόριζο, απ΄ όπου θα παραλάμβανε τους αδειούχους της Πρωτοχρονιάς.

Οι Αρχηγοί πήραν το πράσινο φως από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και η “αποστολή Πρωτοχρονιά” μπήκε σε εφαρμογή!

Σε διαφορετική περίπτωση, οι στρατιωτικοι από το Καστελόριζο θα έκαναν Πρωτοχρονιά σε κάποιο πλοίο της γραμμής!

Δεν είναι συνηθισμένο να λένε οι δημοσιογράφοι καλά λόγια για τις “εξουσίες”. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι πολιτική και στρατιωτική ηγεσία λειτούργησαν όπως ακριβώς αρμόζει σ΄ ένα σοβαρό κράτος, που σέβεται τους ανθρώπους του. Ευχόμαστε να μας δίνεται όλο και πιο συχνά η ευκαιρία να “καταπίνουμε τις κακίες μας” και να “αναγκαζόμαστε” να λέμε μπράβο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης