Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Δεύτερο αντιτορπιλικό των ΗΠΑ συγκρούεται σε 9 εβδομάδες! Τι ανακοίνωσε ο 7ος Στόλος

Δεύτερο αντιτορπιλικό των ΗΠΑ συγκρούεται σε 9 εβδομάδες! Τι ανακοίνωσε ο 7ος Στόλος

Το USS John S. McCain, το αμερικανικό αντιτορπιλικό που συγκρούστηκε σήμερα με ένα δεξαμενόπλοιο στην ανατολική Σιγκαπούρη, έφθασε στη Ναυτική Βάση Τσανγκί στη Σιγκαπούρη έπειτα από τις ζημιές που υπέστη το κύτος του σκάφους με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ορισμένα τμήματά του.

«Σημαντικές ζημιές στο κύτος είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν γειτονικά τμήματα, μεταξύ των οποίων καμπίνες του πληρώματος, μηχανήματα και δωμάτια επικοινωνιών. Οι προσπάθειες για την επιδιόρθωση των ζημιών από το πλήρωμα σταμάτησαν περαιτέρω πλημμύρες», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο 7ος Στόλος των ΗΠΑ.

Αυτή είναι η δεύτερη σύγκρουση στην οποία εμπλέκεται αμερικανικό αντιτορπιλικό στον Ειρηνικό Ωκεανό σε διάστημα εννέα εβδομάδων.

Την προηγούμενη εβδομάδα το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό ανακοίνωσε ότι απέπεμψε τρεις ανώτερους αξιωματικούς του USS Fitzgerald το οποίο σχεδόν βυθίστηκε μετά τη σύγκρουσή του με ένα υπό φιλιππινέζικη σημαία πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων νοτιοδυτικά των ακτών της Ιαπωνίας στις 17 Ιουνίου. Από τη σύγκρουση είχαν σκοτωθεί επτά Αμερικανοί ναύτες.

Τα USS Fitzgerald και USS John S. McCain ανήκουν στον έβδομο στόλο των ΗΠΑ που ελλιμενίζεται στην Ιαπωνία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης