Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Δεν τσιμπάμε γιαβρούμ”! “Ψυχολογικές επιχειρήσεις” της Άγκυρας στο Αιγαίο!

Όπως γράφουμε εδώ και δυο μέρες τα “επεισόδια” στα Ίμια, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα είδος “ψυχολογικής επιχείρησης” της Άγκυρας έναντι της Ελλάδας.

Η Ελληνική Ακτοφυλακή διέψευσε και επισήμως αυτό που όλοι λίγο πολύ είχαμε καταλάβει. Οι Τούρκοι παρουσιάζουν μια ψευδή εικόνα έντασης στα Ίμια, επιδιώκωντας να προκαλέσουν βεβιάσμένες κινήσεις της ελληνικής πλευράς.

Στόχος η ενεργοποίηση των “πατριδοκάπηλων” , που με τη “φασαρία” που είναι συνηθισμένοι να κάνουν μπορούν να δημιουργήσουν σ΄ ένα μέρος της ελληνικής κοινής γνώμης αντιδράσεις. Οι οποίες με τη σειρά τους ελπίζουν ότι θα ενεργοποιήσουν την ελληνική κυβέρνηση των χιλίων προβλημάτων προς την κατεύθυνση που η Άγκυρα διακαώς επιθυμεί. Κρίση στο Αιγαίο.

Μέχρι στιγμής ο στόχος δεν έχει επιτευχθεί…Αν το καθεστώς Ερντογάν θέλει κρίση στο Αιγαίο θα πρέπει να αναλάβει τα ρίσκα του και να την προκαλέσει. Κάθε απόφαση έχει το κόστος της. Γνωρίζουν πολύ καλά στην Άγκυρα ότι παρά τα προβλήματα που έχουμε , το “παιχνίδι” δεν θα ΄ναι “φιλικό”. Όποιος θέλει λοιπόν την κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο, ας κοπιάσει…

Μέχρι τότε θα πρέπει να γνωρίζουν στην Άγκυρα ότι … “δεν τσιμπάμε γιαβρούμ”…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης