Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική Πρώτη Γραμμή
28/03/2017 | 21:10 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Βόμβα Καμμένου για “απολύσεις δημοσιογράφων” που δεν ήταν “φιλικοί στο Σημίτη”!

Βόμβα Καμμένου για

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας εκ της φύσεως της σημερινής συζήτησης στη Βουλή για τα εξοπλιστικά προγράμματα της περιόδου Παπαντωνίου ήταν πρωταγωνιστές.
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος πλην των όσων υποστήριξε για τα εξοπλιστικά έριξε μια βόμβα που ΄χει να κάνει με τη περίοδο της διακυβέρνησης Σημίτη. Ο οποίος απόψε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής κάνει παρέμβαση πολιτική! Ο Καμμένος είπε ότι κάποιοι από την κυβέρνηση Σημίτη είχαν ζητήσει από ΜΜΕ απολύσεις δημοσιογράφων που δεν ήταν “φιλικοί” προς την κυβέρνησή του! Μετά από την επικράτηση Σημίτη στις εκλογές του 2000 οι δημοσιογράφοι απολύθηκαν!

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Καμμένος. Το απόσπασμα για τους δημοσιογράφους στο 18:13.Δείτε ποιοι ήταν:

 

Ο ΑΝΥΕΘΑ  Δημήτρης Βίτσας υποστήριξε  ότι το χτύπημα της διαφθοράς και της διαπλοκής δεν είναι ζήτημα νομικό, δεν είναι μόνο ζήτημα ποινικό και απόδοσης ευθυνών, αλλά ζήτημα βαθιά πολιτικό που συνδέεται με τον τρόπο λειτουργίας του κράτους.

Για την πρόταση της προανακριτικής, ο ΑΝΥΕΘΑ είπε ότι μιλάμε για μια 8ετία, την 8ετία 1996 – 2004, πριν από  τα Ίμια. Υπενθύμισε  την φράση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη ότι «διαπιστώθηκε έλλειψη δυνάμεως». «Τότε ξεκίνησε το  μεγάλο πάρτι», είπε ο ΑΝΥΕΘΑ και ανέφερε ότι από εκείνη την 8ετία έχουμε ότι σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αλλά και η πολιτική ηγεσία και διάφοροι αξιωματικοί εκείνης της εποχής, τώρα κάνουν αιτήσεις αποφυλάκισης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης