Υποστηριξε το militaire
Διεθνή
05/06/2017 | 10:00 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Φ. Καρβουνοπούλου

ΒΙΝΤΕΟ: Το 5χρονο κοριτσάκι που απαιτεί τον Πρόεδρο Ομπάμα πίσω!

ΒΙΝΤΕΟ: Το 5χρονο κοριτσάκι που απαιτεί τον Πρόεδρο Ομπάμα πίσω!

Απαιτεί να γυρίσει ο Ομπάμα ενώ δεν θυμάται καν πως λένε το νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ…

Αν είσαι προβληματισμένος και ανήσυχος τόσο για τα πολιτικά ζητήματα της Αμερικής όσο και για την εκλογή του Νέου Προέδρου, πίστεψέ μας δεν είσαι ο μόνος.

Από την πρώτη στιγμή της εκλογής του Ομπάμα στην Προεδρία των ΗΠΑ, ήταν φανερό πόσο αγαπητός και δημοφιλής ήταν στο κοινό. Κάτι που φάνηκε και με την επανεκλογή του μετά από μερικά χρόνια. Οι περισσότεροι πολίτες των ΗΠΑ πίστεψαν σε αυτόν και τις πρωτοποριακές αλλαγές που έφερε.

Με τον ερχομό του Τραμπ στον Λευκό Οίκο, οι αντιδράσεις ήταν κάθε άλλο παρά θετικές, από τους περισσότερους τουλάχιστον Αμερικανούς πολίτες. Διαμαρτυρίες, δημόσιες συζητήσεις στα σόσιαλ μίντια και άλλα παρόμοια ήταν μόνο η αρχή.

Έτσι και η μόλις 5 ετών Γουί Τέιλορ φαίνεται να αναπολεί, όπως και πολλοί άλλοι, την εποχή της Προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα. Το μικρό κοριτσάκι παραπονιέται στην μητέρα του για την αλλαγή του Προέδρου των ΗΠΑ, όπως φαίνεται και από τα βίντεο που δημοσίευσε η μητέρα της στο Ίνσταγκραμ.

https://www.instagram.com/p/BUhIdhPgJJV/?taken-by=tabgeezy

Το χαριτωμένο κοριτσάκι κάθεται στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου και μιλάει στη μαμά της που οδηγεί, προσπαθώντας να καταλάβει γιατί τους… άφησε ο Μπαράκ Ομπάμα.
«Γιατί έχουμε καινούργιο Πρόεδρο; Γιατί έφυγε; Πού πήγε;», αναρωτιέται η μικρή Γουί, αναφερόμενη φυσικά στον Ομπάμα.

Και δεν είναι μόνο ο φανερός εκνευρισμός και απογοήτευση που έκαναν το βίντεο αυτό viral! Είναι επίσης το γεγονός ότι βλέπεις ένα κοριτσάκι μόλις 5 ετών να αναφέρεται σε ένα πολιτικό ζήτημα και μάλιστα κουνώντας με ρυθμό τα χέρια του, μιλώντας με παράπονο και κοιτάζοντας με τέτοιο τρόπο την κάμερα σαν να απευθύνεται απευθείας στον Πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ!

Ακόμα πιο αστείο είναι το γεγονός ότι ενώ αναφέρει τα ονόματα του ζεύγους Ομπάμα, δεν μπορεί να θυμηθεί με τίποτα το όνομα του τωρινού Προέδρου, μέχρι που η μητέρα της την βοηθάει να το θυμηθεί, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ναι, αλλά φαίνεται ότι πολλοί πολίτες θέλουν και υποστηρίζουν το νέο Πρόεδρο. Για αυτό ψήφισαν τον… Ντόναλντ Τραμπ!”

https://www.instagram.com/p/BUhStsgAmZG/?taken-by=tabgeezy

Και όταν η πανέξυπνη μικρή άρχισε να ρωτάει τη μαμά της για το πώς το εκλογικό σώμα ψήφισε κάποιον άλλον, εκείνη απάντησε στην κόρη της: “Είναι πολύ μεγάλη ιστορία”, προσπαθώντας να τελειώσει αυτή την κουβέντα.

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται ότι εξόργισε την μικρή που δήλωσε κατηγορηματικά, σταυρώνοντας τα χέρια της: «Δεν θέλω να είναι αυτός ο Πρόεδρος μας!»

https://www.instagram.com/p/BUhTC5ygYzF/?taken-by=tabgeezy

Και ενώ η Τέιλορ είναι πολύ μικρή για να ψηφίζει από τώρα, η ίδια ανέφερε τις ψεύτικες εκλογές που διεξήγαγε το σχολείο της- προφανώς για να μάθουν στα παιδιά πώς γίνονται οι εκλογές. «Εγώ ψήφισα στο σχολείο μου. Και ψήφισα υπερ της πίτσας!», δήλωσε σοβαρά στη μητέρα του, κάνοντάς μας να «λυθούμε» στα γέλια.

Μάλλον η Τέιλορ έχει ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο της πολιτικής, αν συνεχίσει έτσι…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης