Υποστηριξε το militaire

Αρετή και Τόλμη με συνέντευξη του Α/ΓΕΕΘΑ και δυο “σιδηρές κυρίες”! ΒΙΝΤΕΟ

Militaire News

Η εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων “Με Αρετή και Τόλμη”, επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες,μέσω της κρατικής τηλεόρασης. Η πρώτη εκπομπή πολύ δυνατή και με ουσία. Συνέντευξη του Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη και δύο “σιδηρών κυριών” της Ευρώπης. Γερμανία και Ολλανδία έχουν εμπιστευθεί την Άμυνα σε δυο κυρίες .Και οι δύο μίλησαν στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δύο κυρίες παρουσιάζουν την εκπομπή. Η Αλεξία Τασούλη και η Βίκυ Παπαλούκα.

Νομίζουμε ότι ακόμη κι όσοι είχαν ή έχουν κάποιες επιφυλάξεις για την επιτυχία της εκπομπής θα πειστούν από τα ποσοστά τηλεθέασης.Τα οποία με βεβαιότητα λέμε ότι θα ΄ναι υψηλά. Για τις ΕΔ ενδιαφέρονται οι πολίτες.

Καλό το ξεκίνημα ,ευχόμαστε καλή συνέχεια. Ελπίζουμε ότι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δεν θα υποκύψει στον πειρασμό προκατόχων του που είχαν μετατρέψει την εκπομπή από εκπομπή των ΕΔ σε εκπομπή του υπουργού. Στην πρώτη προβολή της ο Καμμένος εμφανίστηκε μόνο σε μια δήλωση για τη Σύνοδο υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.

Πολύ καλό το κομμάτι με την ιστορία. Οι ΕΔ διαθέτουν τεράστιο οπτικό αρχειακό υλικό που πρέπει να αξιοποιηθεί.

Με λίγα λόγια η εκπομπή μπορεί να γίνει “εργαλείο” για την ουσιαστική προβολή των ΕΔ. Πρότασή μας να μην “φοβηθεί” να δώσει βήμα και στις καθημερινές ανησυχίες του προσωπικού των ΕΔ.

Καλή η αρχή ,ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια,με τις απαραίτητες βελτιώσεις. Για τον χρόνο και τα μέσα που είχε το επιτελείο της εκπομπής να παραδώσει το πρώτο επεισόδιο, το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Στο βίντεο ολόκληρη η πρώτη εκπομπή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης