Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
23/06/2017 | 08:03
Militaire News

Από τον ισραηλινό στρατό στη μεγάλη οθόνη του Χολυγουντ ως Wonder Woman

Από τον ισραηλινό στρατό στη μεγάλη οθόνη του Χολυγουντ ως Wonder Woman

Τρεις γυναίκες – μία φανταστική και δύο αληθινές –  κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού.

Η πρώτη,η Diana Prince, γνωστή στους οπαδούς των κομικ ως Wonder Woman. Οι άλλες δύο είναι οι Gal Gadot – η Ισραηλινή ηθοποιός που υποδύεται την Wonder Woman – και η Patty Jenkins, η αμερικανίδα σκηνοθέτης που έφερε την ιστορία της Wonder Woman στην μεγάλη οθόνη.

H Wonder Woman κέρδισε εισπρακτικά πολλούς  σουπερ ήρωες σε ταινίες όπως οι  Iron Man,Thor και Captain America . Τα κέρδη 100,5 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερικη και 122,5 εκατομμύρια δολάρια διεθνώς.

Ηθοποιός και πρεσβευτής

Ως Wonder Woman,η Gadot μάχεται εναντίον των δυνάμεων του κακού στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Jenkins είπε στους New York Times πως “ήταν ένα από τα πιο τυχερά πράγματα που μου συνέβη ποτέ,επειδή η Gal Gadot είναι τόσο μαγική και υπέροχη”.

Τον Οκτώβριο του 2016, τα Ηνωμένα Έθνη ονόμασαν την Wonder Woman ως επίτιμο πρεσβευτή του Ηνωμένου Βασιλείου για την υποστήριξη των γυναικών. Μιλώντας για το alter ego της στην εκδήλωση η Gadot – η οποία υπηρέτησε στο ισραηλινό στρατό – είπε: “Η Wonder Woman είναι μαχητής,καλύτερη από τους περισσότερους. Αλλά αυτό για το οποίο παλεύει είναι και το πιο σημαντικό. Είναι το όραμα της για ένα μέλλον ειρήνης και αποδοχής που την κανει την σωστή πρεσβευτή για όλους. “

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης