Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
02/06/2017 | 09:57
Militaire News

Απίστευτες καταγγελίες ΠΟΕΣ για την απόπειρα “κλωνοποίησής” της!

Απίστευτες καταγγελίες ΠΟΕΣ για την απόπειρα

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη η οποία στις 8 Ιουνίου θα κρίνει τις απίστευτες καταγγελίες της ΠΟΕΣ για την απόπειρα “κλωνοποίησής” της. Αν τα όσα καταγγέλονται αποδειχτούν και δικαστικά θα πρέπει να απασχολήσουν λογικά και ηγεσίες Γενικών Επιτελείων. Για κάποιους δε ανοίγουν θέματα σοβαρά πλέον για αβλεψίες (;), απροσεξίες (;) και συνεργασίες (;)

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣ:

Το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε στο προσκήνιο της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών ψευδεπίγραφη Ομοσπονδία, με όμοια επωνυμία με της Ομοσπονδίας μας: «Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών», αλλά με διαφορετικό, προφανώς για παραπλάνηση, τίτλο, εμφαίνουσα ως Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., διατεινόμενη μάλιστα ως η μοναδική, κατά το ν.4407/2016, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εν ενεργεία στρατιωτικών, αποκρύπτοντας όμως, εσκεμμένως και ψευδέστατα, την πραγματική εικόνα, χάριν εντυπώσεων και δημιουργίας σύγχυσης, η οποία (εικόνα) έχει ως εξής:

Η Ομοσπονδία μας, ως η αναφερόμενη στην παρ. 4 β του άρθρου 50 του ν.4407/27-6-2016, που είχε ήδη συσταθεί πριν την έναρξη ισχύος αυτού, δηλαδή από το έτος 2013, τροποποίησε και προσάρμοσε, κατά τις διατάξεις της παρ. 14 του ίδιου ως άνω νόμου, το καταστατικό της, σύμφωνα με σχετική διαταγή του Ειρηνοδικείου Αθηνών και καταχωρήθηκε στα οικεία βιβλία των συνδικαλιστικών Ομοσπονδιών του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η ψευδεπίγραφη Ομοσπονδία (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) συστάθηκε από τρεις (3) πρωτοβάθμιες ενώσεις, εκ των οποίων η μία (1) παραμένει μέλος μας (η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.) και μία (1) άλλη, αυτή της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, η οποία, εμφανίστηκε, καταχρηστικώς, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αχαρνών και αποκρύπτοντας ουσιαστικά στοιχεία τα οποία γνώριζε, πέτυχε την έκδοση σχετικής διαταγής αναγνώρισής της παρότι δεν συνέτρεχαν οι νόμιμες προϋποθέσεις, τυπικές και ουσιαστικές, για την υπόψη διαταγή. Τα στοιχεία δε που απέκρυψε εσκεμμένως η ψευδεπίγραφη πρωτοβάθμια ένωση είναι ενδεικτικά:

  • Το καταστατικό της, το οποίο «δουλικώς» αντιγράφηκε από το δικό μας, καθώς όλα τα άρθρα του, αντιγράφονται, αυτολεξεί και λέξη προς λέξη, χωρίς καμία διαφοροποίηση από το καταστατικό της ένωσης – μέλους μας.
  • Η επιδίωξη ταυτόσημου σκοπού, με τα ίδια μέσα και τον ίδιο κύκλο μελών, όπως ακριβώς και της ένωσης – μέλους μας.
  • Η έδρα αυτής, η οποία είναι η ίδια ακριβώς με την έδρα της ένωσης – μέλους μας.
  • Οι προϋποθέσεις εγγραφής, αποβολής μελών και γενικά οι όροι του καταστατικού της, οι οποίοι είναι όμοιοι με του καταστατικού της ένωσης – μέλους μας.
  • Η σφραγίδα, η οποία είναι όμοια με τη σφραγίδα της ένωσης – μέλους μας.
  • Η επωνυμία της, η οποία είναι όμοια με την επωνυμία της ένωσης – μέλους μας.

– Το γεγονός ότι συστάθηκε, ενώ ήδη προϋπήρχε νομίμως συσταθείσα, δυνάμει του ν. 4407/2016, ένωση με το ίδιο όνομα (!) και εδαφική αρμοδιότητα, κατ΄ ευθεία παράβαση του ανωτέρω νόμου.

Για όλα τα παραπάνω η Ομοσπονδία μας, παρά το γεγονός της προδήλως μηδενικής αντιπροσωπευτικότητας της ανωτέρω ψευδεπίγραφης «Ομοσπονδίας», αναγκάστηκε, για λόγους τάξης, να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να καταθέσει δύο (2) ανακοπές εναντίον των ψευδεπίγραφων, ως άνω, σωματείων, η μία (1) εκ των οποίων εκδικάζεται την 8η του μηνός Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας. 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης