Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
31/03/2017 | 06:25 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Αξιωματικοί μαθαίνουν τη μετάθεση εξωτερικού από εταιρείες μετακομίσεων;

Αξιωματικοί μαθαίνουν τη μετάθεση εξωτερικού από εταιρείες μετακομίσεων;

Χρήμα πολύ στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν “παίζεται” μόνο στα οπλικά συστήματα. “Παίζεται” και σε πολλά άλλα επίπεδα. Κάθε φορά που ανακοινώνονται οι μεταθέσεις εξωτερικού, δίνεται  ένας σκληρός “πόλεμος” των εταιρειών που αναλαμβάνουν τη μεταφορά οικοσκευών στο εξωτερικό. Τιε τελευταίες ημέρες στους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ εθεάθησαν γνωστά πρόσωπα του παρελθόντος. Ακόμα και κάποια για τα οποία ο Καμμένος έχει επιβάλλει “απαγορευτικό”.

Θα πείτε έτσι είναι η ελεύθερη αγορά. Ανταγωνισμός…Μόνο που ακόμη και στη μητρόπολη του καπιταλισμού υπάρχουν όρια και κανόνες…Γιατί είναι τουλάχιστον παράδοξο εταιρείες να τηλεφωνούν σε αξιωματικούς για να τους ενημερώσουν για τη μετάθεσή τους στο εξωτερικό πριν τους ανακοινωθεί επισήμως από την υπηρεσία! Η ταχύτητα ενημέρωσης κάποιων -όχι όλων- των εταιρειών είναι ασύλληπτη μεν, αλλά και περίεργη.

Πόσα λεφτά παίζονται; Για τις 28 μεταθέσεις εξωτερικού του ΠΝ που πρόσφατα βγήκαν -θα αναφερθούμε σ΄ άλλο ρεπορτάζ σ΄αυτές- υπολογίστε ένα ποσό που ξεπερνά τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης