Υποστηριξε το militaire
Άποψη
21/04/2017 | 22:00
Militaire News

Αντισυνταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων γράφει για τη “δυσοσμία της 21ης Απριλίου”

Αντισυνταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων γράφει για τη

Γράφει ο

Νίκος Παπαναστάσης

Αντισυνταγματάρχης εα

Ναι, ….. η αναγνωρίσιμη μπόχα της σαπίλας που αποπνέει η 21η Απρίλη, οφείλεται στα σκουλήκια που επετειακά, τολμούν να εμφανίζονται για να μας υπενθυμίσουν με την αηδιαστική τους παρουσία ότι υπάρχουν.  

 Υπάρχουν συντηρούμενα απ’ το  ίδιο πολιτικό σύστημα που μεταπολιτευτικά, υποκριτικά δήλωνε ότι τα έκλεισε οριστικά και τελεσίδικα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.  

 Υπάρχουν, γιατί καθημερινά, τα λευκά κολάρα με γραβάτα ή και χωρίς, της πολιτικής εξουσίας και των μεγαλοεπιχειρηματιών  σήμερα, με στολή και πηλίκιο τότε,  προσπαθούν να παραπλανήσουν  το λαό με  την καραμέλα της  κοινωνικής συναίνεσης, της ιστορικής λήθης,  της εθνικής ομόνοιας, ενοχοποιώντας και δαιμονοποιόντας κάθε προσπάθεια ταξικής συνειδητοποίησης, άρα και επιλογής του σωστού για το λαό μας μετερίζι αγώνα.

 Υπάρχουν, γιατί η αστική μας δημοκρατία υποθάλπει συνειδητά την ιστορική άγνοια και λήθη, στοχεύοντας στην πολιτική αφασία κυρίως των νέων γενιών, δημιουργώντας το κοινωνικό υπόβαθρο ανοχής, εγκληματικών – φασιστικών μορφωμάτων τύπου Χρυσής Αυγής.   

 Υπάρχουν, γιατί στις παραγωγικές σχολές στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με την κατάλληλη στοχευμένη διαπαιδαγώγηση νέων εφήβων, γίνεται προσπάθεια διαμόρφωσης συνειδήσεων έτοιμων να αντιπαρατεθούν  σε κάθε λαϊκό αίτημα, σε κάθε λαϊκή διεκδίκηση που «ενοχλεί» την καθεστηκυία τάξη.  

 Υπάρχουν, γιατί η εμφανιζόμενη σαν αντίθεση του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» των αστικών κομμάτων στα φασιστικά φαινόμενα και η αποκλειστικά  δικαστική του αντιμετώπιση, είναι απολύτως υποκριτική και ένοχη,  γιατί τις συνθήκες εμφάνισης του εγκληματικών φασιστικών μορφωμάτων τις δημιούργησε το αστικό σύστημα που και οι ίδιοι υπηρετούν.

 Αυτό που εκφράζουν σήμερα τα δύσοσμα σκουλήκια, είναι ο φασισμός. Ένα φασισμός που σκοτώνει.  Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης του φασισμού, είναι πρώτα η γνώση της ιστορίας και των ταξικών αγώνων μέσα απ’ την οπτική της εξυπηρέτησης  των συμφερόντων του λαού μας  και δεύτερον η πάλη εναντίον του, απ’ το οργανωμένο ταξικό κίνημα που αποτελεί και τον στόχο του.

 

Νίκος Παπαναστάσης

Αντισυνταγματάρχης εα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης