Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
17/01/2018 | 07:53
Militaire News

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στα γραφεία της ΠΟΕΣ

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στα γραφεία της ΠΟΕΣ

Aντιπροσωπεία  του  Κομμουνιστικού  Κόμματος  Ελλάδας (ΚΚΕ), με επικεφαλής το βουλευτή Αχαΐας, κ. Νίκο Καραθανασόπουλο, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΟΕΣ και συναντήθηκε με μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣ “σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του ΚΚΕ για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες στρατιωτικούς (μισθολογικά – συνταξιοδοτικά – ασφαλιστικά – θεσμικά κλπ) και η ενημέρωση της Ομοσπονδίας μας για την πρόθεση του ΚΚΕ να επισκεφθεί τις συσταθείσες σε επίπεδο Περιφερειακών Ενοτήτων πρωτοβάθμιες ενώσεις – μέλη της ΠΟΕΣ, προκειμένου δια ζώσης να καταγράψει τα προβλήματα και να βοηθήσει μέσω της κοινοβουλευτικής οδού και με όποιο άλλο τρόπο κριθεί σκόπιμο και αναγκαίο στην επίλυσή τους.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δήλωσε ότι παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο συνδικαλιστικό χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και τόνισε ότι κατά πάγια θέση του είναι ενάντια στην όποια κομματικώς κατευθυνόμενη επιχειρούμενη διάσπαση και δημιουργία σύγχυσης, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό από τα προβλήματα των στρατιωτικών και εν τέλει την απαξίωση του συνδικαλιστικού εγχειρήματος στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί δίπλα στις υγιείς κινήσεις της Ομοσπονδίας.

Οι 2 πλευρές δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις επαφές τους, τόσο σε επίπεδο Ομοσπονδίας όσο και σε τοπικό επίπεδο Περιφερειακών Ενοτήτων, με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης