Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
27/06/2017 | 08:55
Militaire News

Αντετοκούμπο ο πιο βελτιωμένος παίκτης του NBA! Σημαντική διάκριση

Αντετοκούμπο ο πιο βελτιωμένος παίκτης του NBA! Σημαντική διάκριση

Την πιο σημαντική ,μέχρι στιγμής, ατομική διάκριση της καριέρας του, κέρδισε τα ξημερώματα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αναδείχθηκε ο “Πιο Βελτιωμένος Παίκτης του ΝΒΑ” για την σεζόν 2016-2017. Ο Έλληνας διεθνής των Μιλγουόκι Μπακς πήρε σχεδόν τους τριπλάσιους ψήφους (428) από τους συνυποψήφιους του Νίκολα Γιόκιτς (161)  και Ρούντι Γκομπέρ (113).

O Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε φέτος την χρόνια έχοντας μέσο όρο 22.9 πόντους (56.3% στα δίποντα, 27.2% στα τρίποντα, 77% στις βολές), 8.8 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 1.9 κοψίματα ανά 35.6 λεπτά συμμετοχής σε 80 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Ο 22χρονος All Star σε βίντεο-μήνυμα του σχετικά με αύτη του την διάκριση είπε: ««Πρώτα απ΄ όλα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, διότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πάρω αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ όλο το προπονητικό επιτελείο για την δουλειά που έκαναν και για την ώθηση που μου έδωσαν. Ευχαριστώ τους Έλληνες φιλάθλους και όλους τους οπαδούς των Μπακς, για την απίστευτη υποστήριξη τους όλη την χρονιά. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που είναι εδώ και με υποστηρίζει, το Θεό. Σε Αυτόν οφείλω πως από εκεί που ήμουν έφτασα εδώ. Σας υπόσχομαι πως θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, θα βελτιώνομαι κάθε μέρα για να βοηθήσω ακόμα πιο πολύ τους Μπακς».

Επίσης ο «Greek Freak» αναδείχθηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης αμυντικής πεντάδας της αγωνιστικής περιόδου 2016-17, συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς.
Η δεύτερη καλύτερη αμυντική πεντάδα συμπληρώνεται από τους Τόνι Άλεν (Γκαρντ, Μέμφις), Ντάνι Γκριν (Γκαρντ, Σαν Αντόνιο), Άντονι Ντέιβις (Σέντερ, Νέα Ορλεάνη), και Αντρε Ρόμπερσον (Φόργουορντ, Οκλαχόμα).
Η πρώτη καλύτερη αμυντική πεντάδα απαρτίζεται από τους: Ντρέιμοντ Γκριν (Φόργουορντ, Γκόλντεν Στέιτ), Ρουντί Γκομπέρ (Σέντερ, Γιούτα), Καουάι Λέοναρντ (Φόργουορντ, Σαν Αντόνιο), Κρις Πολ (Γκαρντ, Λ.Α. Κλίπερς) και Πάτρικ Μπέβερλι (Γκαρντ, Χιούστον Ρόκετς).

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης