Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πρώτη Γραμμή
06/02/2017 | 06:59 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Αναφορά ντοκουμέντο Αξιωματικού Ιατρού φέρνει τα πάνω κάτω για την εμπλοκή των ΕΔ στα hot spots!

Αναφορά ντοκουμέντο Αξιωματικού Ιατρού φέρνει τα πάνω κάτω για την εμπλοκή των ΕΔ στα hot spots!

Δημοσιεύεται όπως κατατέθηκε η αναφορά του Αξιωματικού Ιατρού η οποία υπογραμμίζει και εκφράζει την αγωνία για ένα κράτος το οποίο θεσμικά κλυδωνίζεται από τις διαδικασίες των HOT-SPOTS.

Το γεγονός ότι η κρούση του κινδύνου είναι από υψηλόβαθμο Στρατιωτικό Ιατρό δεν μας αφήνει περιθώρια να την αγνοήσουμε καθώς εδώ διακυβεύονται εκτός από την ίδια την νομιμότητα και την ορθότητα της όποιας διαδικασίας της χώρας, η ίδια η υγεία των πολιτών.

Όπως προκύπτει από τα αναφερόμενα, το στρατιωτικό προσωπικό, με πλήθος οικογενειών από πίσω του, πηγαίνουν «στην μάχη» υποδοχής των αλλοδαπών εισερχομένων στην Χώρα χωρίς τους κατάλληλους εμβολιασμούς που θα μπορούσαν να τους προστατεύσουν από τις χειρότερες ασθένειες που γνωρίζει σήμερα η επιστήμη, όπως πολιομυελίτιδα ανεμοβλογιά και κοκίτης.

Προκύπτει λοιπόν ότι ΔΕΝ έχουν τηρηθεί οι δόσεις των εμβολίων που θα θωρακίσουν έναν ανθρώπινο οργανισμό ώστε να μην νοσήσει αλλά και να μην καταστεί φορέας και «κολλήσει» και άλλους.

Προκύπτει ότι το Κράτος ΔΕΝ ήταν οργανωμένο ώστε να έχει εξασφαλίσει τον ικανό εκείνο αριθμό εμβολίων ώστε να μην μετρήσουμε κρούσματα από ασθένειες που στην Ευρώπη έχουν σχεδόν εξαλειφθεί.

Προκύπτει ότι η δοσολογία των εμβολίων ΔΕΝ είναι ξεκάθαρη καθώς είναι ακόμα ένα «νεφέλωμα» που παραμένει [ηθελημένα;] άλυτο προκειμένου να προωθείται το στρατιωτικό προσωπικό στα Hot-Spot.

Προκύπτει ότι ο υψηλόβαθμος Αξιωματικός Στρατιωτικός Ιατρός προκειμένου να ενεργοποιηθεί η ηγεσία του επικαλείται διεθνή ιατρικά fora τα οποία αγνοούν [ηθελημένα;]  οι «επιστήμονες» που υλοποιούν τα προγράμματα υποδοχής αλλοδαπών.

Προκύπτει ότι η «άγνοια» αυτή καθώς και το υφιστάμενο «δεν είδα δεν ξέρω»  όσον αφορά τα επιστημονικά  «πρέπει» των εμβολιασμών, μπορεί να οδηγήσει ακόμα, σύμφωνα με την επιστημονική προσέγγιση της Αναφοράς, σε μη αναστρέψιμες αναπηρίες ή ακόμα και σε θάνατο.

Προκύπτει όμως και κάτι άλλο. Ο αναφέρων Αξιωματικός Ιατρός φαίνεται ότι έχει την γνώση τόσο την διοικητική όσο και την Ιατρική να προστατεύσει τον εαυτό του από το να πάει «σαν πρόβατο στην σφαγή» ανεμβολίαστος ανάμεσα σε εν δυνάμει φορείς ασθενειών βαρέως τύπου που όταν προσβάλλουν άτομα προκαλούν βαρείες αναπηρίες έως και θάνατο.

Τι γίνεται όμως με το χαμηλόβαθμο προσωπικό [ήδη μητέρες και πατέρες] που δεν έχουν την ιατρική και διοικητική γνώση και επάρκεια ώστε να προστατεύσουν τον εαυτό τους; Και σε αυτό ακριβώς, εύστοχα, αναφέρεται η Αναφορά του Ιατρού που φαίνεται να τιμά τον όρκο του και να εκφράζει την ανησυχία του για τους συνανθρώπους μας.

Να πούμε εδώ ότι δεν είναι η πρώτη Αναφορά που δέχθηκε η Διοίκηση του ΠΝ τέτοιου είδους και περιττό να σας πούμε πως αντιμετωπίζεται όποιος «σηκώνει κεφάλι» ανεξαρτήτως προϋφιστάμενης εσφαλμένης αποφάσεως . Αυτό ίσως που δεν προσμετράει η Διοίκηση και το λέμε εμείς από εδώ με τις καλύτερες προθέσεις, είναι ότι ΚΑΘΕ αναφορά που κατατίθεται ενώπιόν της στοιχειοθετεί τον δόλο των αρμοδίων οργάνων της και ως εκ τούτου δεν μπορεί να πει κάποιος μετά «δεν ήξερα….εγώ έκανα ό,τι μου λέγανε….» και όπως είναι γνωστό αλλιώς τιμωρείσαι με δόλο και αλλιώς από αμέλεια.

Σε αυτό το θέμα θα επανέλθουμε καθώς τα «λάθη» της διοικήσεως δεν τα πληρώνει ο εκάστοτε Διοικών, αλλά όλοι οι πολίτες καθώς τα χρήματα των αποζημιώσεων που επιδικάζουν τα Δικαστήρια για τα παραπάνω λάθη «πάνε» στο Δημόσιο και οι Υπουργοί του οποίου δεν τα αποδίδουν στα όργανα παρόλο που προβλέπεται.

Η αναφορά του Αξιωματικού Ιατρού

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης