Υποστηριξε το militaire
Breaking News Videos Άμυνα Πρώτη Γραμμή
01/01/2017 | 00:01 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ήρθε το 2017! Καλή Χρονιά σ΄ όσους έχουν αναλάβει να μας φυλάνε μ΄ ένα βίντεο

Ήρθε το 2017! Καλή Χρονιά σ΄ όσους έχουν αναλάβει να μας φυλάνε μ΄ ένα βίντεο

Οι ευχές για Καλή Χρονιά αυτές τις ημέρες ακούγονται παντού… Στους δρόμους, στα μαγαζιά, στα σπίτια, όλοι εύχονται Καλή Χρονιά…Ίσως όχι τόσο χαρούμενα όπως άλλα χρόνια…Μπορεί με κάποια περίσκεψη.

Υπάρχουν άνθρωποι που αυτές τις ώρες που ο ένας χρόνος φεύγει κι ο άλλος έρχεται, δεν  θα ΄ναι κοντά στις οικογένειές τους. Εργαζόμενοι που το καθήκον τους κρατά μακρυά από το πρωτοχρονιάτικο οικογενειακό τραπέζι.

Σ΄ αυτή τη κατηγορία πάντα πρώτοι και καλύτεροι οι στρατιωτικοί… Στον Έβρο, στα νησιά του Αιγαίου και στα φυλάκιά του, στα πλοία του Στόλου, στις βάσεις της ΠΑ, κάποιοι απόψε θα ΄ ναι μακρυά από τις οικογένειές τους, αλλά θα ΄ναι κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να θεωρήσουν “οικογένειά” τους. Δεν είναι ασφαλώς το ίδιο να περνάς Πρωτοχρονιά με συναδέλφους, αλλά στις ΕΔ το “δέσιμο” μεταξύ των στελεχών και των στρατευσίμων είναι πολλές φορές εξίσου δυνατό…

Όπως και να ΄χει δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ όσους από επιλογή ανέλαβαν το καθήκον να μας φυλάνε! Το κάνουν πάντα με συνέπεια και το κάνουν καλά . Το κάνουν με επαγγελματισμό και ας μην έχουν ανάλογη αντιμετώπιση από την Πολιτεία.

Να ευχηθούμε Καλή Χρονιά σ΄ όλους του στρατιωτικούς μας. Το 2017 ελπίζουμε να ΄ναι μια χρονιά που θα είναι όλοι πρώτα απ΄ όλα υγιείς. Και οι ίδιοι και οι οκογένειές τους. Αυτό είναι το κυριότερο αγαθό. Η χρονιά  που μόλις μας μπήκε ας ευχηθούμε να είναι πιο ήρεμη. Να αισθανθούμε όλοι και να πιστέψουμε ότι υπάρχει ελπίδα τα πράγματα να γίνουν καλύτερα. Ότι το λιμάνι που μας …τάζουν τα τελευταία χρόνια είναι κοντά , για να δέσουμε και να ηρεμήσουμε.

Καλή χρονιά σ΄ όλους.

https://youtu.be/j3VoEMEGh6k

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης