Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
22/06/2017 | 20:27
Militaire News

Έρχεται “αερομαχία” Γεωργιάδη-Καμμένου με ελικόπτερα!

Έρχεται

Στη Βουλή φέρνει το θέμα της πτήσης του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με ελικόπτερο στην Αμοργό,ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Μαζί με τον  βουλευτή Έβρου,  Αναστάσιο Δημοσχάκη, κατέθεσαν  ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας,  με αφορμή βίντεο που δείχνει τον κ. Καμμένο να επιβιβάζεται σε στρατιωτικό ελικόπτερο και να κάθεται στη θέση του συγκυβερνήτη.

Στην ερώτηση επισημαίνεται ότι η συμμετοχή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας ως συγκυβερνήτη πτήσεων, «αποτελεί σαφή παραβίαση των Κανόνων Ασφαλείας Πτήσεων και των Σχετικών Διαταγών», καθώς υφίστανται σοβαροί κίνδυνοι για τη ζωή του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και των Ελλήνων πολιτών σε περίπτωση ατυχήματος.

Επίσης, υπογραμμίζεται ότι «οι ενέργειες του κ. Καμμένου δημιουργούν πρόβλημα και στην καλλιέργεια πνεύματος πειθαρχίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών, που βλέπουν προκλητικά να αγνοούνται και να καταπατούνται από την πολιτική ηγεσία βασικές αρχές και κανόνες που οι ίδιοι αγωνίζονται καθημερινά να τηρούνται απαρέγκλιτα».

Κύκλοι του ΥΠΕΘΑ αναφέρουν ότι η απάντηση που θα δοθεί στην ερώτηση της ΝΔ θα ΄ναι “απλή,ξεκάθαρη και ικανοποιητική”. 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης