Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
08/01/2018 | 17:38
Militaire News

Ύποπτο για μεταφορά εκρηκτικών πλοίο ελέγχεται από το Λιμενικό στο Ηράκλειο της Κρήτης

Ύποπτο για μεταφορά εκρηκτικών πλοίο ελέγχεται από το Λιμενικό στο Ηράκλειο της Κρήτης

To Cretalive μεταδίδει την πληροφορία για μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού,το οποίο ερευνά εξονυχιστικά πλοίο που μετεφέρει κοντέϊνερς. Πληοφορίες αναφέρουν ότι εντός των κοντέϊνερς μεταφέρονται εκρηκτικά.

Για μια σκοτεινή υπόθεση κάνουν λόγο οι γνωρίζοντες, σε σχέση με πλοίο που μεταφέρει κοντέινερς και το οποίος τα τελευταία 24ωρα εντοπίστηκε να πλέει στα ανοιχτά του Αγίου Νικολάου. Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες “μιλούν” για εκρηκτικά, πυροκροτητές και άλλα, ενώ ήδη οι Αρχές έχουν τεθεί σε μεγάλη κινητοποίηση.

Η βαρύτητα που έχουν δώσει οι Αρχές στην υπόθεση αποδεικνύεται από το γεγονός ότι για το συγκεκριμένο πλοίο έφθασε στην Κρήτη, ειδικό κλιμάκιο από την Αθήνα, εξοπλισμένο με ειδικό μηχάνημα σάρωσης.

Το πλοίο, με τη συνδρομή δυνάμεων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου μεταφέρθηκε στα ανοιχτά του Ηρακλείου και σήμερα το μεσημέρι μπήκε στο λιμάνι.

Αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί ο χώρος της προβλήτας 5-6 προκειμένου οι ειδικοί να το κάνουν “φύλλο και φτερό”. Παρών στο σημείο και ο Λιμενάρχης Ηρακλείου, Ευθύμιος Δουβής, που επιβλέπει την διαδικασία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης