Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΤΟΥΡΚΙΑ
08/06/2017 | 06:07 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Όσοι γλιτώσουν τη φυλακή θα τιμωρηθούν στους δρόμους”! Ερντογάν καλεί σε πογκρόμ αντιπάλων του

Δήλωση που δείχνει πόσο έχει ξεφύγει ο Ερντογάν και το καθεστώς του, έκανε ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία του χθες: “Όσοι γκιουλενιστές γλιτώσουν από τη φυλακή θα τιμωρηθούν στους δρόμους από τον κόσμο”! Η Ευρώπη ακούει τι λέει ο συνομιλητής της Ταγίπ Ερντογάν;

Σρ ομιλία του ο Ερντογάν είπε ότι  παρακολουθεί προσωπικά τις δικαστικές υποθέσεις σε καθημερινή βάση και πρόσθεσε : “Αν [οι οπαδοί του Gülen] απελευθερωθούν μετά την ολοκλήρωση των ποινών φυλάκισης, κάθε φορά που τους βλέπουν στους δρόμους, ο λαός μου θα τους τιμωρήσει . Θα φτύνουν στα πρόσωπά τους. ”

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu στις 28 Μαΐου, 154.694 άτομα έχουν κρατηθεί και 50.136 άτομα έχουν φυλακιστεί λόγω υποτιθέμενων σχέσεών τους με το κίνημα  Gülen.

“Σήμερα υπάρχουν 221.607 κρατούμενοι στις φυλακές. Η χωρητικότητα των φυλακών ανέρχεται σε 203.000, που σημαίνει ότι είμαστε 9%  σε σχέση με την χωρητικότητα “, δήλωσε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης,  Basri Bağcı, το Κοινοβούλιο τον περασμένο μήνα, αναφέροντας ότι ορισμένοι κρατούμενοι πρέπει να κοιμούνται… σε βάρδιες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης