Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Φέϊγ βολάν έξω από το ΥΠΕΘΑ! Τι έγραφαν και προκάλεσαν συναγερμό στις πύλες

Φέϊγ βολάν έξω από το ΥΠΕΘΑ! Τι έγραφαν και προκάλεσαν συναγερμό στις πύλες

Μέρα μεσημέρι άγνωστοι πέταξαν έξω από το ΥΠΕΘΑ φειγ-βολάν με φωτογραφία του πρωθυπουργού και του ΥΠΕΘΑ,η οποία με επεξεργασία τους παρουσίαζε πίσω από κάγκελα φυλακής! Τα πολυτελή σε εκτύπωση φεϊγ-βολά συνοδεύονταν και από το σύνθημα “Έχω ένα όνειρο” ,από το “I have a dream”, του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ! Ο οποίος μάλλον θα έχει γυρίσει …ανάποδα στον τάφο του από την συχνή χρήση της φράσης του από τον κάθε άσχετο κι ανώνυμο.

tsipras_kagela

kammenos_kagela

Στις πύλες του ΥΠΕΘΑ επικράτησε μια σχετική αναστάτωση από τη ρίψη των φεϊγ-βολάν. Ποιοι τα πέταξαν κι αν ήταν μόνο το ΥΠΕΘΑ η περιοχή …ρίψης δεν έχει διευκρινιστεί. Πάντως οι …ιλουστρασιόν “επαναστάτες” δεν εξηγούν με ποια κατηγορία θα …εκπληρώσουν το όνειρό τους. Αν υποθέσουμε ότι οι …Ντι Πιέτρο του γλυκού νερού επικαλεστούν τα τραγικά λάθη στη διαπραγμάτευση για παράδειγμα, υπάρχει μεγάλη …ουρά πριν από τους δύο που εικονίζονται. Δεν βγαίνει τίποτα με τέτοιου είδους αστειότητες… Είδαμε πως κατέληξαν και οι “αγανακτισμένοι”…

Ας σοβαρευθούν οι “αντιστασιακοί”…του τυπογραφειου! Θυμίζουν τον άλλο μεγάλο πολιτικό που έριχνε ….κροτίδες  κατά της χούντας…Μόνο το Μεγάλο Σάββατο υποθέτουμε.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης