Υποστηριξε το militaire
Breaking News Αμυντική Βιομηχανία Πρώτη Γραμμή
14/03/2017 | 06:22 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Φέρτε τον ΑΒΕΡΩΦ στον Σκαραμαγκά για συντήρηση”! Ποιοι το προτείνουν

Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά οι εργαζόμενοι ζουν και θα ζουν με την αγωνία της επιβίωσης. Του Ναυπηγείου και των οικογενειών τους. Με αφορμή το δημοσίευμά μας για την επέτειο καθέλκυσης του θρυλικού ΑΒΕΡΩΦ, εργαζόμενοι μέσω του μέλους του ΔΣ του σωματείου τους Νίκου Πετρόπουλου, μας έστειλαν το ακόλουθο μήνυμα:

“Δεν αποτελεί μια καλή ευκαιρία για το Υπουργείο Εθνικής ΄Αμυνας και το Πολεμικό μας Ναυτικό  να έρθει  το ΑΒΕΡΩΦ στον Σκαραμαγκά και να προχωρήσει σε μια γενική επισκευή και συντηρήση έτσι ώστε για τα επόμενα 20 χρόνια να αποτελεί ζωντανό μνημείο της Ναυτικής μας ιστορίας; Δεν είναι μια καλή ευκαιρία ο εφοπλιστικός κόσμος της χώρας μας να βοηθήσει οικονομικά αυτη την προσπαθεία;”

Πάρα πολύ σωστό το ερώτημα και πάρα πολύ καλή η ιδέα.

Αλλά πολύ φοβόμαστε ότι ο τελευταίος “με το ζόρι” ιδιοκτήτης που τους “φόρεσαν καπέλο”, ο Ισκαντάρ Σάφα δεν θα το επιτρέψει. Εδώ διαμαρτύρεται διαρκώς εγγράφως,γιατί στέλνουμε πλοία του Στόλου για συντήρηση…

Όσο για τον εφοπλιστικό κόσμο; Γελάμε…πικρά. Προς το παρόν ασχολείται με λυρικές σκηνές που ως γνωστόν λείπουν πάρα πολύ αυτή την εποχή από την Ελλάδα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης