Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Το PKK “ξεγυμνώνει” Ερντογάν για την επίθεση κατά Κιλιτσντάρογλου! “Χτυπάμε μόνο στρατό”!

Το PKK

Το καθεστώς Ερντογάν αμέσως μετά από την επίθεση κατά της αυτοκινητοπομπής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου,είχε “χρεώσει” το χτύπημα στο PKK.Το οποίο σήμερα με ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι χτύπησε το στρατιωτικό κομβόϊ και δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα πολιτικά αυτοκίνητα που το ακολουθούσαν.”Χτυπάμε μόνο τις δυνάμεις ασφαλείας” τονίζει στην ανακοίνωσή του το PKK,το οποίο λέει ακόμη ότι η Άγκυρα λέει ψέμματα για τις απώλειες από την επίθεση.

Η ανακοίνωση όπως έχει μεταφραστεί από τα tourkikanea.gr:

 Στις 25 Αυγούστου στην ζώνη Σογουκσού επί της οδού Άρτβιν-Σαβσάτ, μετά από ενημέρωση πως θα περνούσε στρατιωτικό κομβόι, οι δυνάμεις μας στις 13:45 έθεσαν ως στόχο ένα όχημα των ειδικών δυνάμεων της στρατοχωροφυλακής (JÖH) που προηγούνταν και το χτύπησαν αποτελεσματικά. Η πληροφορία που δίνει το τουρκικό κράτος πως από την επίθεση σκοτώθηκε ένας και τραυματίστηκαν άλλοι 2 δεν είναι αληθής, καθώς από το αποτελεσματικό χτύπημα πέθαναν πολλά μέλη των JÖH.

Η ομάδα που ενήργησε σίγουρα δεν ήταν ενήμερη πως το κομβόι ανήκε στον πρόεδρο του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Πίσω από το στρατιωτικό όχημα, ακολουθούσε κομβόι με πολιτικά οχήματα και αν και το όχημα που επέβαινε ο Κμάλ Κιλιτσντάρογλου, πέρασε από απόσταση βολής των πυρών μας, δεν υπήρξαν πυρά εναντίον του. Εν προκειμένω το CHP και ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σε καμμία περίπτωση δεν υπήρξε στόχος μας. Ούτε γενικά οι αντάρτες μας, ούτε οι τοπικές μας δυνάμεις έχουν τέτοιο σχέδιο. Ο σκοπός της δράσης είναι μόνο οι δυνάμεις ασφλείας του τουρκικού κράτους”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης