Υποστηριξε το militaire
Άποψη
19/06/2017 | 09:40 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Το Militaire.gr και ο Πάρις Καρβουνόπουλος αποκαθιστούν την αλήθεια σχετικά με το άρθρο “Η Αλβανίδα ΥΠΑΜ Μίμι Κοντέλι,το πέρασμά της από την Ελλάδα και τι δεν πρέπει να ξεχνά”

Το Militaire.gr και ο Πάρις Καρβουνόπουλος αποκαθιστούν την αλήθεια σχετικά με το άρθρο

Την 8.12.2016, αναρτήθηκε στο διαδικτυακό ιστότοπό μας άρθρο του κ. Πάρη Καρβουνόπουλου με τίτλο “Η Αλβανίδα ΥΠΑΜ Μίμι Κοντέλι, το πέρασμά της από την Ελλάδα και τι δεν πρέπει να ξεχνά”. Το άρθρο αυτό, εξαιτίας μη ενδελεχούς διασταύρωσης της αλήθειας, περιείχε ψευδείς αναφορές για το πρόσωπο της κας Mimi Kodheli, υπουργού άμυνας της Αλβανίας, οι οποίες προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή της. Η κα Kodheli όχι μόνο δεν υπήρξε χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού, αλλά τουναντίον δεν βρισκόταν καν στην Ελλάδα το κρίσιμο χρονικό διάστημα. Περαιτέρω, η κα Kodheli δεν έχει εκφράσει ποτέ την υποστήριξή της για τους ναζί, είτε δημόσια είτε ιδιωτικά.

Το militaire.gr και ο αρθρογράφος του άνω δημοσιεύματος δεσμεύονται στο εξής να επιτελούν προσεκτικότερα το καθήκον τους για τη δημοσίευση της αλήθειας και να προβαίνουν σε ενδελεχή διασταύρωση των στοιχείων και των πηγών τους πριν προβούν σε οποιαδήποτε δημοσίευση αναφέρεται στην κα Kodheli.


 

Τα λάθη θα πρέπει να αναγνωρίζονται και αυτό είναι κανόνας στο Militaire.gr . Στις 8 Δεκεμβρίου 2016 δημοσιεύσαμε το σχόλιο-άποψη για την υπουργό Άμυνας της Αλβανίας που είχε δημοσιοποιήσει συνάδελφος δημοσιογράφος και σύμφωνα με την οποία η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας παλαιότερα, είχε βρεθεί την Ελλάδα  και είχε εργαστεί, (γεγονότα που αμφισβητεί η Υπουργός) πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ όπου και σπούδασε. Η κυρία Κοντέλι με εξώδικο που έστειλε στο Militaire διαψεύδει την  πληροφορία και το Militaire  δημοσιεύει την πλήρη απάντησή της ως οφείλει.

Συναφώς, για πληρέστερη ενημέρωση της Κοινής Γνώμης που απολαμβάνει το Συνταγματικό Δικαίωμα της Πληροφόρησης υπογραμμίζεται ότι το σχόλιο- άποψη του Militaire ήταν καθαρά πολιτικό. Όσοι στην Αλβανία και στην Ελλάδα το εκμεταλλεύθηκαν με χυδαίο τρόπο έχουν τις δικές τους ευθύνες. Αναγνωρίζοντας ότι η εμπιστοσύνη μας σε μια πληροφορία, η οποία μας δηλώθηκε εξωδίκως ως λανθασμένη, έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους να εκμεταλλευθούν για άλλους σκοπούς το δημοσίευμα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ζητήσουμε συγγνώμη για το δικό μας μερίδιο ευθύνης και για αυτόν τον λόγο χωρίς να μπούμε σε αντιπαράθεση, όπως φαίνεται παραπάνω, αναρτούμε το υποδειχθέν κείμενο του εξωδίκου της κ. Υπουργού της Αλβανίας σύμφωνα με τους ορισμούς του νόμου περί τύπου. Άλλωστε πριν ακόμα μας επιδοθεί το εξώδικο της κ. Υπουργού είχαμε αναρτήσει ειδήσεις εντός των οποίων ανιχνεύεται ο ανάλογος σεβασμός.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης