Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Το “παπαγαλάκι” του Ερντογάν απειλεί: “Η Τουρκία θα θάψει τους Σταυροφόρους στην Ανατολία”!

Το

Γνωστός ως επίσημο “παπαγαλάκι” του Ερντογάν ο  αρχισυντάκτης της εφημερίδας Yeni Safak Ιμπραήμ Κατραγκιούλ με άρθρο-σενάριο επιστημονικής φαντασίας συνδέει  τον Γκιουλέν με το ΡΚΚ και κατηγορεί τους πάντες με πρώτους βέβαια τους αμερικανούς ότι θέλουν να κάνουν την Τουρκία,Συρία.

Ο Καραγκιούλ γράφει πως η Δύση θέλει να οδηγήσει την Τουρκία σε θρησκευτική και εθνοτική σύγκρουση για ν΄ αλλάξει τον χάρτη της Μέσης Ανατολής.

“Ο χάρτης δεν μπορεί να επαναχαραχθεί πριν ξεκινήσει ο πόλεμος Σαουδικής Αραβίας-Ιράν. Οι χώρες δεν μπορούν να διαλυθούν και νέα κράτη δεν μπορούν να δημιουργηθούν», γράφει κατηγορώντας  τις ΗΠΑ  πως εδώ και 25 χρόνια  στρέφονται κατά της Τουρκίας, προφανώς.

Ο Τούρκος αρθρογράφος αναφέρεται στο σχέδιο δημιουργίας του Βορείου Συριακού Διαδρόμου ώστε η Τουρκία να περιοριστεί στην Ανατολία. Στο σχέδιο αυτό περιλαμβάνει τους Κούρδους της Συρίας (PYD) τους οποίους συνδέει με το ΡΚΚ και τον Γκιουλέν, αλλά και με τις ΗΠΑ τις οποίες ευθέως κατηγορεί ότι ενίσχυσαν τους πραξικοπηματίες.

Το “παπαγαλάκι” του Ερντογάν υποστηρίζει ακόμη ότι την …αθώα Τουρκία ενεπλάκη άθελά της στην κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους και τέλος απειλεί τη Δύση  πως αν «ανοίξει τις πύλες της κολάσεως οι Τούρκοι όπως έκαναν πάντα θα θάψουν τους Σταυροφόρους στη γη της Ανατολίας».

Το συμπέρασμα που βγαίνει από το φερέφωνο του Ερντογάν είναι ότι ο σουλτάνος της Άγκυρας έχει ποντάρει πάρα πολλά στην Μόσχα και στον Πούτιν.Μια ζαριά που δεν γνωρίζουμε πόσο θα του βγει…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης