Υποστηριξε το militaire
Άμυνα ΤΟΥΡΚΙΑ
18/07/2016 | 08:05 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

ΤΟΥΡΚΙΑ:Ο χάρτης των συλλήψεων στρατιωτικών διοικητών! Ο Ερντογάν “τάζει” θανατική ποινή

ΤΟΥΡΚΙΑ:Ο χάρτης των συλλήψεων στρατιωτικών διοικητών! Ο Ερντογάν

Σε κατάσταση αποσύνθεσης η Τουρκία,μοιάζει με τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης στο οποίο η στντριπτική πλειοψηφία κρατουμένων είναι στρατιωτικοί.Ο χάρτης είναι αποκαλυπτικός.Δείχνει τους στρατιωτικούς σχηματισμούς των οποίων οι διοικητές έχουν συλληφθεί! Όπως φαίνεται δεν πρέπει να ΄χουν μείνει και πολλές που δεν είδαν το διοικητή τους με χειροπέδες!

xartis_syllipseon

Ακολουθεί η λίστα με τους πλέον υψηλόβαθμους κατηγορούμενους στρατιωτικούς:

Cnl5gDAWAAANmSv.jpg-large

Θανατική ποινή τάζει ο Ερντογάν!

Οι συλλήψεις συνεχίζονται και ο Ερντογάν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πολλοί από τους κατηγορούμενους να βρεθούν αντιμέτωποι με την ποινή του θανάτου.Σε συγκέντρωση οπαδών του ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι θα επανεξετάσει το ζήτημα της επαναφοράς της θανατικής ποινής στην Τουρκία, η οποία καταργήθηκε επίσημα το 2004 στο πλαίσιο της υποψηφιότητας για την ένταξη της Άγκυρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ο Ερντογάν είπε:

«Ως κυβέρνηση και ως Κράτος, εμείς γνωρίζουμε και ακούμε αυτό το αίτημα που είναι δικό σας. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αυτό το αίτημα» απάντησε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους σε υποστηρικτές του που φώναζαν συνθήματα υπέρ της εκτέλεσης των πραξικοπηματιών.

«Πιστεύω ότι η κυβέρνησή μας θα συζητήσει με την αντιπολίτευση και μια απόφαση αναμφίβολα θα ληφθεί» πρόσθεσε ο ίδιος σε μια ομιλία που εκφώνησε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ερντογάν απάντησε στους πολίτες που φώναζαν «θέλουμε την θανατική ποινή» μετά την κηδεία θυμάτων της απόπειρας πραξικοπήματος.

«Στη Δημοκρατία, η απόφαση, είναι αυτό που θέλει ο λαός» πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Δεν μπορούμε να καθυστερήσουμε αυτήν την απόφαση καθώς σε αυτήν την χώρα εκείνοι που διαπράττουν ένα πραξικόπημα εναντίον του Κράτους υποχρεωτικά θα πληρώσουν το τίμημα».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης