Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Τι είπε από τη Μόρια για το Αιγαίο ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και προβλημάτισε!

Τι είπε από τη Μόρια  για το Αιγαίο ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και προβλημάτισε!

Στην ομιλία του ο Οικουμενικό Πατριάρχης Βαρθολομαίος έκανε λόγο για ανάγκη να γίνει “το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης”! Η φράση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη κι έχει προκαλέσει αίσθηση . Είναι φράση που δεν μπορεί να απευθύνεται προς την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αν και συχνά Έλληνες πολιτικοί επαναλαμβάνουν αυτή την ευχή , είναι κυρίως που εκφράζεται από την Άγκυρα.
Το Αιγαίο είναι θάλασσα ειρήνης την οποία διαρκώς διαταράσσει το κράτος τρομοκράτης που λέγεται Τουρκία. Τα όσα πράττει τις τελευταίες ειδικά ημέρες στο Αιγαίο το αποδεικνυουν περίτρανα. Κανένας άλλος δεν απειλεί την ειρήνη στην περιοχή εκτός από την Τουρκία.
Συνεπώς κανείς,ακόμη και αν είναι ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν μπορεί να καλεί την Ελλάδα να συμβάλλει στην διατήρηση του ειρηνικού κλιματος στο Αιγαίο. Το κάνει σε σημείο υπερβολής.

Σε ποιο άλλο κράτος του κόσμου πολεμικά αεροσκάφη άλλης χώρας θα πετούσαν πάνω από το έδαφός της και δεν θα καταρρίπτονταν άμεσα! Συνεπώς οι συστάσεις και οι ευχές πρέπει να απευθυνθούν προς το φασιστικής ροπής καθεστώς Ερντογάν .

Θάλασσα …ειρήνης το Αιγαίο με τυπική και ουσιαστική παράδοση της Ελλάδας δεν μπορεί να υπάρξει.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης