Τι είπαν Τσίπρας-Μοσκοβισί για την αξιολόγηση

6

Είδαμε τα αποτελέσματα της Eurostat και είδαμε ότι η ελληνική οικονομία έχει σημαντική υπεραπόδοση, καθώς επιστρέψαμε στην ανάπτυξη. Οι προβλέψεις για το 2017 και 2018 μιλούν για σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης 2,5% και 3%, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση με τον Πιερ Μοσκοβισί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι αυτά τα αποτελέσματα οφείλονται στις θυσίες του ελληνικού λαού, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να αναγνωρίσουν τα νούμερα και να σεβαστούν τις θυσίες του ελληνικού λαού.

Το μήνυμα είναι «φτάνει πια με τη λιτότητα στην Ελλάδα» κατέστησε σαφές ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας ότι μπορεί να είναι καταστροφική η συζήτηση για δημοσιονομικά μέτρα, ακόμη και ενός ευρώ.

Μπορούμε να συζητήσουμε για ένα μίγμα πολιτικό, για μεταρρυθμίσεις, αλλά χωρίς μέτρα λιτότητας σημείωσε ο κ. Τσίπρας, για να προσθέσει: Δεν χρειαζόμαστε περισσότερο φορτίο αλλά μέτρα ανακούφισης. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό, ζωτικής σημασίας να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο λογικής, μια συμμαχία των λογικών.

Διαβάστε περισσότερα στο thepressroom.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News,της εφημερίδας ΕΙΔΗΣΕΙΣ, του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96.0 και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016