Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Τι γράφει για Ισαάκ και Σολωμό ο πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς

Τι γράφει για Ισαάκ και Σολωμό ο πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς έγραψε για τη σημερινή μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Τάσου Ισαάκ από τους Γκρίζους Λύκους ,μνημονεύοντας και την δολοφονία που ακολούθησε, αυτή του Σ.Σολωμού:

Δολοφονία Τάσου Ισαάκ και Σολωμος Σολωμου : Μαύρη επέτειος σε Κύπρο και Ελλάδα

Μαύρη επέτειο έχουμε σήμερα σε Κύπρο και Ελλάδα. Είναι η δολοφονία του Τάσου Ισαάκ από τα αποβράσματα των Γκρίζων Λύκων στη νεκρή ζώνη της Κύπρου. Λίγες ημέρες μετά ακολούθησε η άνανδρη δολοφονία του Σολωμος Σολωμού από τον Κενάν Ακίν, έποικο, πρώην αξιωματικό του τουρκικού στρατού και υπουργό του ψευδοκράτους!

Ο Τάσου Ισαακ και ο Σολωμος Σολωμου αγωνίστηκαν και έδωσαν την ζωη τους για τα ιδανικά του Ελληνισμου . Για ελευθερια και εθνικη Ανεξαρτησία . Εδωσαν την ζωη τους για την Ελληνικη Σημαια , το σύμβολο του Εθνους που κάτω απο την σκιά του ομονοούν ολοι οι Ελληνες , έδωσαν την ζωη τους για τα ιερά και τα όσια του Εθνους που τους εμφύσησαν οι γονείς και οι δάσκαλοι τους .

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ .

Ευχή όλων μας να γίνουν τα υποδείγματα αγωνιστικότητας και πατριωτισμού για την κοινωνία μας ,και κάποτε τα σχολεια μας να διδάσκουν τον ηρωισμό και την αγαπη για την Πατριδα ,για την ΕΛΛΑΔΑ αυτών των απλών παιδιών ,αυτών των ΗΡΩΩΝ και να γίνουν τα υποδείγματα της νεολαίας μας . Δεν ειναι δυσκολο ,απλά απαιτειται εθνικη έπαρση ,που ειναι απόλυτα αναγκαία αυτη την εποχη για την χωρα μας , για την κοινωνία μας .

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης