Υποστηριξε το militaire
Breaking News Αμυντική Βιομηχανία
20/10/2016 | 06:42 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα έγιναν βιοτεχνία και πάνε “φουλ” για λουκέτο

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα έγιναν βιοτεχνία και πάνε
φωτ. αρχείου

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα οδεύουν προς έναν αργό θάνατο! Από το Μάρτιο χωρίς καν φορολογική ενημερότητα τα ΕΑΣ έχουν μετατραπεί σε …βιοτεχνία που προσπαθεί να παραμείνει σε λειτουργία με “πατέντες”. Βοήθεια δεν έχουν από πουθενά και είναι ενδεικτικό ότι το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει μπορέσει να λύσει ούτε το θέμα της φορολογικής ενημερότητας!

Το χειρότερο είναι ότι η εταιρεία έχει ευκαιρίες για να σωθεί αλλά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν μπορεί να τις αξιοποιήσει. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης AUSA 2016 στις ΗΠΑ, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από αμερικανικές εταιρείες για να δοθούν δουλειές στα ΕΑΣ. Οι πληροφορίες του Militaire.gr κάνουν λόγο για παραγγελίες αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων! Τα ΕΑΣ δεν μπόρεσαν να κλείσουν καμία απ΄ αυτές τις δουλειές γιατί εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσαν να τις βγάλουν πέρα λόγω των τεράστιων ελλείψεων προσωπικού που έχουν. Δεν θα μπορούσαν να έχουν έτοιμες τις παραγγελίες εντός των χρονικών ορίων που έθεταν οι Αμερικανοί! Κι όμως το υπουργείο Οικονομικών  δεν έχει κάνει το παραμικρό ώστε να δοθεί βοήθεια στα ΕΑΣ.

Να σημειωθεί επίσης ότι ακόμη κι αν η εταιρεία έπαιρνε αυτές τις παραγγελίες και τα 80 εκατομμύρια, αυτά δεν θα έμπαιναν στα ταμεία της εταιρείας, αλλά θα κατέληγαν στην “μαύρη τρύπα” του υπουργείου Οικονομικών! Συνεπώς για ποια σωτηρία μιλάμε;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης