Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΣΤΡΑΤΟΣ
06/11/2016 | 21:08 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Στρατιωτικοί ιατροί νικούν σπάνια μορφή καρκίνου!

Στρατιωτικοί ιατροί νικούν σπάνια μορφή καρκίνου!

Νικητές σε μια μάχη ζωής μ΄ έναν ύπουλο και απρόβλεπτο εχθρό, βγήκαν στρατιωτικοί ιατροί από τη ΣΜΥ και το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Οι στρατιωτικοί ιατροί κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ σπάνιο περιστατικό  όγκου στήθους που αφορούσε γυναίκα ιδιώτη 65 ετών από την πόλη των Τρικάλων.

Όπως γράφει το Onlarissa.gr η παρουσίαση   έγινε  στο 26ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων στη Θεσσαλονίκη από τη Γενική Χειρουργό της ΣΜΥ, Αντισυνταγματάρχη Ι. Κωνσταντιάδου.

Μαζί με τους συναδέλφους της Αντισυνταγματάρχη Ν. Ξηρό, Διευθυντή Χειρουργικής κλινικής 404 ΓΣΝ Λάρισας και Ταγματάρχη Κ. Παιδοκούκη, Διευθυντή Αναισθησιολογικού τμήματος του ιδίου νοσοκομείου, αντιμετώπισαν με επιτυχία τον σπάνιο όγκο και βγήκαν νικητές από την μάχη με τον καρκίνο. Τέλειο ιατρικό team από εξαίρετους επιστημόνες και ανθώπους.

Η παρουσίαση του περιστατικού στο συνέδριο έγινε με τη μορφή εργασίας με θέμα:»ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΕΝΔΟΚΥΣΤΙΚΟ Η ΕΓΚΑΨΩΜΕΝΟ ΘΗΛΩΔΕΣ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΜΑΣΤΟΥ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ»  η οποία απέσπασε έπαινο ως δεύτερη καλύτερη εργασία από την επιστημονική επιτροπή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης