Υποστηριξε το militaire
Άμυνα Πρώτη Γραμμή
10/01/2018 | 06:20 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Στρατιωτικά Νοσοκομεία: Βρέθηκαν χρήματα για ριζική ανακαίνιση του 251 ΓΝΑ και τι θα γίνει στο 401

Στρατιωτικά Νοσοκομεία: Βρέθηκαν χρήματα για ριζική ανακαίνιση του 251 ΓΝΑ και τι θα γίνει  στο 401

Σημαντικές παρεμβάσεις στα στρατιωτικά νοσοκομεία, μέσα στο 2018. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν από το περιβάλλον του ΥΕΘΑ, έχουν εξασφαλιστεί κονδύλια από αντισταθμιστικά ωφελήματα και δωρεές για πλήρη ανακαίνιση του 251 ΓΝΑ, που θα περιλαμβάνει και ανανέωση του εξοπλισμού του.

Για το 401 ΓΣΝΑ, ο στόχος είναι η λειτουργία εντός του 2018 διακλαδικής γυναικολογικής και παιδιατρικής κλινικής. Τα προβλήματα που υπάρχουν έχουν να κάνουν κυρίως με την στελέχωση των δύο κλινικών αλλά στο ΥΠΕΘΑ αισιοδοξούν ότι θα ξεπεραστούν.

Στο ΝΝΑ λειτουργεί ήδη με μεγάλη επιτυχία το Κέντρο Υποβοήθησης Γονιμότητας και αναμένονται κι άλλες παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.

Και τα τρία νοσοκομεία πρέπει να βοηθηθούν με κάθε τρόπο. Όχι επειδή είναι νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίες ποτέ δεν λειτούργησαν ως κάστα, αλλά επειδή παρέχουν ιατρική περίθαλψη υψηλού επίπεδου ακόμη και τώρα που δεν έχουν τις “ξενοδοχειακές παροχές” του ιδιωτικού τομέα. Κι αυτό είναι το πρωταρχικό στην υγεία. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των ΕΔ είναι άριστο και είναι κρίμα που το “κρύβουμε” και δεν το προβάλλουμε όπως που αξίζει με τον …μπαμπούλα των ιδιωτών που θα ήθελαν πολύ να μην υπήρχαν τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης