Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Σοκ στο Πεντάγωνο από βίντεο που αποκαλύπει ότι Navy Seals άφησαν στο πεδίο μάχης υπαξιωματικό!

Σοκ στο Πεντάγωνο από βίντεο που αποκαλύπει ότι Navy Seals άφησαν στο πεδίο μάχης υπαξιωματικό!

Δεκατέσσερα χρόνια μετά μια ομάδα Navy Seals που πολέμησε στο Αφγανιστάν,ανακαλύπτει μέσα από ένα βίντεο πως ο συνάδελφός τους αεροπόρος που είχαν αφήσει πίσω πιστεύοντας πως είναι νεκρός,όχι μόνο έζησε αλλά και πολέμησε μόνος εναντίον των Ταλιμπάν!!!Μια δραματική αποκάλυψη για τους ιδιους!

Το βίντεο αποκάλυψη μπορείτε να το παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

Η συγκλονιστική ιστορία έχει ως εξής συνοπτικά:

Μια ομάδα Navy Seals έδινε τη πρώτη της μάχη στα βουνά του Αφγανιστάν.Μαζί της ο αεροπόρος John Chapman (στη φωτογραφία) που ήταν ασυρματιστής της ομάδας.Οι σφαίρες έπεφταν βροχή. Ο Chapman δέχτηκε μία απ΄ αυτές κι έπεσε στο έδαφος.

Όταν ο επικεφαλής της μονάδας διέταξε απαγκίστρωση δεν μπόρεσε όπως λέει να δει κανένα σημάδι ζωής από τον ασυρματιστή του.Δεν μπορούσε να τον πλησιάσει.Τον έβλεπε πεσμένο στο χιόνι να μην κινείται.

Θεώρησε οτι είναι νεκρός! Έκανε λάθος.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά ο επικεφαλής και όλη η ομάδα Navy Seals κλήθηκαν να παρακολουθήσουν ένα βίντεο εφιάλτη.Ο Chapman ήταν ζωντανός και πολέμησε μόνος του τους Ταλιμπάν επί μία ώρα,σκοτώντας μάλιστα και δύο απ΄  αυτούς πριν τελικά πέσει νεκρός!

Το βίντεο ασφαλώς θέτει μια σειρά ερωτημάτων για την ομάδα των Navy Seals 6.Ο επικεφαλής της ομάδας Britt Slabinski,είναι πια απόστρατος και σε πολύ δύσκολη θέση.Το Πεντάγωνο ετοιμάζεται να τιμήσει τον νεκρό αεροπόρο με μετάλλιο,το οποίο θα είναι το πρώτο που θα δοθεί όχι με βάση μαρτυρίες αλλά με βάση στοιχεία που παρέχει η τεχνολογία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης