Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΣΤΡΑΤΟΣ
03/07/2017 | 06:34 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Σε ποιους άνοιξε τις πύλες του Αγίου Ανδρέα ο Α/ΓΕΣ

Σε ποιους άνοιξε τις πύλες του Αγίου Ανδρέα ο Α/ΓΕΣ

Κοσμοσυρροή το βράδυ του Σαββάτου στα ΚΑΥΥ του Αγίου Ανδρέα. Ο Α/ΓΕΣ είχε προσκαλέσει στελέχη του Υγειονομικού σε μια βραδυνή συνάντηση “σύσφιξης σχέσεων” . Το Υγειονομικό θυμίζουμε είχε περάσει μια”φουρτούνα” μετά από την επίσκεψη που είχε κάνει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στο 401.

Ίσως γι΄ αυτό υποθέτουν κάποιοι ο Α/ΓΕΣ επέλεξε να διοργανώσει αυτή τη βραδυά μόνο για τα στελέχη του Υγειονομικού. Υποθέσεις…

Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί και όσοι βρέθηκαν στον Άγιο Άνδρέα το καυτό σ΄ ότι έχει να κάνει με τη θερμοκρασία βράδυ του Σαββάτου τους υπολογίζουν πάνω κάτω στους 500.

Την μουσική “επένδυση” της βραδυάς είχαν αναλάβει οι μουσικοί του Στρατού Ξηράς.

Ο Α/ΓΕΣ πάντως διαθέτει απεριόριστα αποθέματα ενέργειας απ΄ ότι φαίνεται. Την τελευταία εβδομάδα βρέθηκε στην Αμερική και επιστρέφοντας είχε μια σειρά βραδυνών υποχρεώσεων . Μεγάλη κοινωνική εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής και την επομένη τη βραδυνή σύναξη στον Άγιο Ανδρέα.

Βεβαίως χρειάζονται όλα αυτά, αλλά επειδή ο καιρός κυλά σαν νερό, είναι ώρα πια να περάσουμε και σε φάση υλοποίησης συγκεκριμένων μέτρων και δράσεων που ΄χουν να κάνουν με τον Στρατό και πάνω απ΄ όλα με το προσωπικό του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης