Υποστηριξε το militaire
Άμυνα ΠΑ
14/08/2017 | 17:27 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Σβήνουμε φωτιές με κάδους αεροπυρόσβεσης από δωρεές!

Σβήνουμε φωτιές με κάδους αεροπυρόσβεσης από δωρεές!

Τις τελευταίες ώρες όλο και συχνότερα ακούμε αιτήματα για περισσότερα εναέρια μέσα πυρόσβεσης. Θα ακούσουμε ακόμη περισσότερα μόλις οι φωτιές σβήσουν.

Όλοι θέλουν να ΄χουν στην περιοχή τους ένας πυροσβστικό αεροσκάφος ή ένα ελικόπτερο για να σβήσει τη φωτιά που πλησιάζει στο σπίτι του. Δεν πρέπει να αδικούμε τον απλό κόσμο που βλέπει τη ζωή του και τη περιουσία του να κινδυνεύει. Όμως να ζητάνε κι όσοι υποτίθεται γνωρίζουν ότι έχουμε ξεπεράσει τα όρια μας σ΄ ότι έχει να κάνει με την αεροπυρόσβεση είναι παράδοξο…

Τα όριά μας ,μετά από την πολύχρονη οικονομική κρίση έχουν περιοριστεί σημαντικά. Στις φωτογραφίες το  Super Puma (Eurocopter AS 332) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τον κάδο δασοπυρόσβεσης 3.4 τόνων νερού,  στον όρμο Βάρκιζας σήμερα το πρωί. Έσβηνε φωτιά στο Κορωπί. Ο κάδος είναι χορηγία του Ομίλου Motor Oil Ελλάς της Οικογένειας Βαρδινογιάννη. 

Έχουμε φθάσει στο σημείο να σβήνουμε φωτιές με κάδους από δωρεά…Το να ζητάμε λοιπόν κι άλλα εναέρια μέσα για πυρόσβεση είναι μάλλον μάταιο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης