Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΕΘΑ
02/12/2016 | 19:00 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Πόλεμος” τουρκικού ΥΠΕΞ με Καμμένο! Τι ανακοίνωση εξέδωσε για τις ανοησίες που λέει ο Ερντογάν

Η Άγκυρα έχει χάσει την ψυχραιμία της και αυτό προκύπτει πλέον από την απαράδεκτη σ΄ όλα τα επίπεδα ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ εναντίον του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου. Η ανακοίνωση αποτελεί απάντηση στις δηλώσεις Καμμένου με τις οποίες χαρακτήριζε ανοησίες όσα έλεγε ο Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάννης.

Το τουρκικό ΥΠΕΞ σε ανακοίνωσή τους αναφέρει:

Επιστρέφουμε στο Έλλην υπουργό Άμυνας τις δηλώσεις που έκανε την 1η Δεκεμβρίου εναντίον του προέδρου μας καθώς ειναι γνωστο πως δεν είναι ικανός να εκφράζει και να βλέπει τις εξελιξεις. Ο Υπουργός Άμυνας εχει χασει τόσο την ικανότητα αντίληψης που έφτασε στο σημειο να βραβεύσει τοις οργανώσεις που σχετίζονται με την ΕΟΚΑ που έχει κάνει τρομοκρατικές ενέργειες και αυτή η στάση του προκαλεί ζημιά στις προσπάθειες συνεργασίας αναμεσα στις δύο χώρες. Καλούμε τον υπουργό Άμυνας Καμένο άλλη μια φορά να φέρθει όπως αρμόζει σε έναν κρατικό λειτουργο και να αποφύγει παρόμοιες δηλώσεις και ενεργειες”.

Τα όσα αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ “βγάζουν” μια “κακία” που δεν μπορεί να αποδοθεί παρά μόνο σ΄ εκνευρισμό.Τα όσα λέει ο Ερντογαν προφανώς είναι ανοησίες.Δεν χρειαζόταν να το πει ο Καμμένος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τόση νευρικότητα στην Άγκυρα όλα είναι πιθανά πλέον.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης