Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΥΠΕΘΑ
29/04/2017 | 10:34 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Πως απαντά ο Καμμένος στις τουρκικές “κορώνες” για το Αγαθονήσι!

Πως απαντά ο Καμμένος στις τουρκικές

Στην Τουρκία έχουν “λυσσάξει” με το Αγαθονήσι και την παρουσία ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΣ εκεί το Πάσχα. Ο Καμμένος απαντά μέσω της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων “Με Αρετή και Τόλμη”, η οποία θα μεταδοθεί αύριο στις 11.30 στην ΕΡΤ 1. Πως απαντά; 

Η εκπομπή ξεκινά με το βίντεο από το Αγαθονήσι και την έπαρση σημαίας, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή.

Στην ίδια εκπομπή:

-Ρεπορτάζ για τους σκύλους στρατιώτες που εκπαιδεύονται για να εντοπίζουν εκρηκτικά. Το ρεπορτάζ κατέγραψε την εκπαίδευση τους σε εδικά διαμορφωμένους χώρους αλλά και την σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στους τετράποδους ήρωες και τους εκπαιδευτές τους.

-Η κάμερα της εκπομπής μπήκε στα άδυτα του θρυλικού θωρηκτού Αβέρωφ και κατέγραψε πλάνα από το εσωτερικό του πλοίου. Το ρεπορτάζ περιέχει επίσης σπάνιο υλικό της Τηλεοπτικής Υπηρεσίας Στρατού από την δράση του θωρηκτού στους παγκόσμιους πολέμους.

-Στρατιωτικοί του αρμενικού στρατού οι οποίοι φοίτησαν σε ελληνικές στρατιωτικές σχολές τραγουδούν το εμβατήριο: “Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης