Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΘΡΑΚΗ
28/04/2017 | 23:18
Militaire News

Πρόκληση από το τουρκικό προξενείο στη Κομοτηνή καλή αφορμή για να ΚΛΕΙΣΕΙ!

Πρόκληση από το τουρκικό προξενείο στη Κομοτηνή καλή αφορμή για να ΚΛΕΙΣΕΙ!

Αν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου πρόξενος έκανε αυτό που κάνει ο Τούρκος της Κομοτηνής θα είχε μαζέψει τα …μπογαλάκια του και θα είχε φύγει άρον άρον. Στην Ελλάδα είναι απαράδεκτο να ανεχόμαστε τις προκλήσεις του του τουρκικού προξενείου . Ποια είναι η τελαυταία;

Όπως γράφουν τα tourkikanea.gr  “είναι έθιμο οι μουσουλμάνοι στα Ραμαζάνια να κάνουν ελεημοσύνες. Στα πλαίσια αυτά το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής καλεί τους μουσουλμάνους της περιοχής να κάνουν δωρεά στην …Τουρκική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής (ΤΗΚ)

Όπως διακρίνεται στην ιστοσελίδα του προξενείου στο τουίτερ αναγράφεται :

“Σ΄ αυτό το Ραμαζάνι με την θρησκευτική σας ελεημοσύνη στηρίξτε την Ιπτάμενη Τουρκική Νεολαία… Οι δωρεές σας να κερδίσουν νόημα στην Τουρκική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής”.

Και μάλιστα παρατίθενται και οι λογαριασμοί όπου μπορούν να κατατίθενται χρήματα. Κάτω από την αρχική παρότρυσνη παρατίθεται κείμενο από την εν λόγω υπηρεσία.

To πιο πιθανό είναι πως και αυτή την τουρκόψυχη καμπάνια θα την “τρέξουν” οι τουρκομουφτήδες.

Συγγνώμη γίναμε μήπως Τουρκία και συγκεντρώνει το προξενείο χρήματα για την THK;  Διαθέτει τέτοιο δικαίωμα το προξενείο ; Μπορεί δηλαδή να κάνει εράνους ;

Ο Ταγίπ θέλει να κάνει ως το 2023  διαστημική αποστολή. Οι φτωχοί μουσουλμάνοι της Θράκης θα το πληρώσουν κι αυτό ; Δεν πάνε καλύτερα να ψάξουν κανένα κουτί παπουτσιών, σαν αυτά στα οποία τα λαμόγια του ΑΚΡ έκρυβαν τα κλοπιμαία….”

Εμείς να προσθέσουμε ότι κάποιος πρέπει να τους μαζέψει.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης