Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
14/05/2016 | 06:37 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ποιοι στρατιωτικοί ΔΕΝ δικαιώθηκαν από το ΣτΕ και γιατί

Ποιοι στρατιωτικοί ΔΕΝ δικαιώθηκαν από το ΣτΕ και γιατί

Κι όμως δεν δικαιώθηκαν όλοι οι στρατιωτικοί με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που δημοσιοποιήθηκε χθες. Περίπου 2000 στρατιωτικοί διαπίστωσαν ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ως απαράδεκτη την παράστασή τους. Αυτή η ομάδα στρατιωτικών είχε επιλέξει διαφορετικό νομικό αντιπρόσωπο απ΄ αυτόν που είχε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών και με τον οποίο είχαν κερδίσει και στην πρώτη προσφυγή στο ΣτΕ.

Όπως ήταν λογικό η ΠΟΕΣ δεν μπορούσε να προτείνει σε κανένα στρατιωτικό ποιο δικηγορικό γραφείο θα εμπιστευθεί και είχε επισημάνει ότι ο κάθε στρατιωτικός ήταν απολύτως ελεύθερος να κάνει την επιλογή του. Αυτό είχε γίνει γιατί δεν ήθελαν και πολύ κάποιοι να κατηγορήσουν την ΠΟΕΣ ότι …εξυπηρετεί συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία.

Το θέμα είναι ότι κάποιοι στρατιωτικοί ταλαιπωρήθηκαν .

Θα επισημάνουμε για μια ακόμη φορά ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ομαδικών διεκδικήσεων θα πρέπει να υπάρχει κοινή γραμμή και να μην δίδεται καμία σημασία στα διάφορα “παπαγαλάκια” , που για ποικίλους λόγους πάντα “βλέπουν” συνωμοσίες και συμφέροντα.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης