Μέριμνα προσωπικού στο ΠΝ ανύπαρκτη! Χωρίς λεωφορεία οι χαμηλόβαθμοι!!!

214

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Έχει γίνει πλέον “καθεστώς” για το ΠΝ 15 μέρες τα Χριστούγεννα, 15 μέρες το Πάσχα αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες να σταματούν τα δρομολόγια των υπηρεσιακών λεωφορείων που είναι επ’ ωφελεία του προσωπικού, εν αντιθέσει με τον ΣΞ και την ΠΑ που λειτουργούν κανονικά όλο το χρόνο!!

Πολλά τα παράπονα και δικαιολογημένα του κόσμου του ΠΝ που νιώθουν την “Μέριμνα Προσωπικού” του ΓΕΝ να είναι παντελώς απούσα.

Η δικαιολογία για την έλλειψη οδηγών και περί αδειών αυτών είναι αστεία, διότι όπως μας πληροφορούν στα μηνύματα τους οι θιγόμενοι, γνωρίζουν οι υπεύθυνοι των μεταθέσεων, ότι αν όλοι οι μόνιμοι οδηγοί που βρίσκονται σε γραφεία ανωτάτων (μέχρι και Βρυξέλλες), ήταν εκεί που έπρεπε να είναι για να κάνουν τη δουλειά τους (του οδηγού λεωφορείου και φορτηγού), για την οποία εκπαιδεύτηκαν αφήνοντας την ειδικότητα τους και τα Πολεμικά πλοία, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Οι ανάγκες για την μεταφορά των ανωτάτων καλύπτονται άνετα από στρατευσίμους θητείας και μόνο.

Αλλά απ΄ότι φαίνεται οι πιέσεις για εξυπηρετήσεις είναι μεγάλες και το μάρμαρο κάθε φορά το πληρώνουν οι χαμηλόβαθμοι και οι χαμηλόμισθοι.

Να υπενθυμίσουμε εδώ για να μην μιλήσει κανείς για κακοήθειες, ότι το ΠΝ για την μεταφορά των εργαζομένων στα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά είχε κάνει διαγωνισμό και έχει ξοδέψει ένα σοβαρό ποσό για την μετακίνηση τους προς και από την εργασία τους.

Militaire.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016