Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΠΑ
09/08/2017 | 06:14 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Παιχνίδι” οικονομικής πίεσης των Τούρκων στο Αιγαίο με τις παραβιάσεις

“Παιχνίδι φθοράς” παίζουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο. Φθοράς οικονομικής έναντι της Ελλάδας και της ΠΑ. Οι προκλήσεις που επιχειρούν κάθε μέρα στο Αιγαίο έχουν κάνει τους επιτελείς της ΠΑ να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι στόχος των Τούρκων είναι απλά να μας υποχρεώνουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες απογειώσεις και αποστολές,πιστεύοντας ότι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε. Διαψεύδονται καθημερινά…

Μετά από την αλλαγή του αρχηγού της τουρκικής αεροπορίας παρατηρείτε μια αύξηση του αριθμού των παράνομων εισόδων στο Αιγαίο.Η νέα ηγεσία από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων της “φορτώνει” το Αιγαίο με όσο το δυνατόν περισσότερα μαχητικά αεροσκάφη μπορεί. Οι Τούρκοι πιλότοι νέοι και άπειροι στη πλειοψηφία τους δείχνουν να ΄χουν μοναδική αποστολή την παραμονή για όσο το δυνατόν περισσότερο στο FIR Αθηνών και να κρατήσουν τα ελληνικά μαχητικά όσο το δυνατόν περισσότερο στον αέρα.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου οι Τούρκοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να “χαλαρώσουν” την ένταση των προκλήσεων τους στο Αιγαίο κι αυτό είναι κάτι που προβληματίζει όχι για την αντιμετώπισή τους αλλά για το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος,που δυστυχώς είναι πάντα πολύ πιθανό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης