Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΥΠΕΘΑ
12/07/2016 | 20:00 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

“Πέρασε” η τροπολογία για τις Ενώσεις Στρατιωτικών! Τα απίστευτα που γράφονται

Η τροπολογία με την οποία καθορίζονται όλα όσα έπρεπε εδώ και καιρό να έχουν καθοριστεί για τη λειτουργία των Ενώσεων Στρατικών και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τους πέρασε στο νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.

Και αυτό έχει προκαλέσει…πανικό!

Οι μισοί δημοσιογράφοι γράφουν εδώ και κάποια ώρα ότι “27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν με τροπολογία τους συνδικαλισμό στο στράτευμα”! Και οι πολιτικοί συντάκτες είτε από άγνοια,είτε από την τήρηση της “κομματικής” γραμμής των ΜΜΕ που δουλεύουν ας πούμε ότι έχουν μια δικαιολογία.Που δεν έχουν…Όσοι καλύπτουν το στρατιωτικό ρεπορτάζ δεν είχαν αντιληφθεί ότι οι Ενώσεις και η ΠΟΕΣ λειτουργούν εδώ και χρόνια χωρίς να έχει υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα; Άλλοι έχουν κάνει τον χώρο των ΕΔ άνω κάτω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αλλά δεν είδαμε ούτε έναν από τους…ανησυχούντες για την πειθαρχία στο στράτευμα να ενοχλείται.

Από την άλλη υπάρχουν και οι άλλοι που γράφουν ότι με τη τροπολογία ο Καμμένος περιορίζει “τον χακί συνδικαλισμό”! Επειδή προφανώς δεν έχουν ρόλο μετά από την κατάθεση της τροπολογίας οι “εκλεκτές και θορυβώδεις μειοψηφίες” που ήθελαν με το έτσι θέλω να καπηλευθούν με τον χειρότερο τρόπο όσα οι συνάδελφοί τους με μεγάλο κόπο και κόστος κατέκτησαν τα τελευταία χρόνια.

Προφανώς η αλήθεια είναι άλλη και την γνωρίζουν όλοι: με την τροπολογία τίθενται κανόνες και υπάρχει πλαίσιο για την λειτουργία των Ενώσεων Στρατιωτικών.Ούτε χακί συνδικαλισμός θεσμοθετείται,ούτε περιορόζεται η έκφραση κανενός.Αντιθέτως αποκτά νόημα και ελπίζουμε και δυναμική η έκφραση των στρατιωτικών..

Στο θέμα θα επανέλθουμε επισημαίνοντας και τι λείπει από την τροπολογία…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης