Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ο δολοφόνος σκότωσε τον Ρώσο πρέσβη και τη σχέση Πούτιν-Ερντογάν!

Ο δολοφόνος σκότωσε τον Ρώσο πρέσβη και τη σχέση Πούτιν-Ερντογάν!

 

Σε κατάσταση πανικού το καθεστώς Ερντογάν προσπαθεί με διαρροές και συλλήψεις να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα,με δράστη εν ενεργεία αστυνομικό των Ειδικών Δυνάμεων!

Οι διαρροές που γρήγορα αποσύρθηκαν συνέδεαν τον δράστη με το κίνημα Γκιουλέν!

Συλλήψεις; Οι μόνοι που έχουν συλληφθεί είναι η μητέρα και η αδελφή του δράστη στο Αϊδίνι!

oikogenia_dolofonou_russian_presvi

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στις πρώτες δηλώσεις του είπε ότι η Μόσχα θέλει να μάθει ποιοι είναι πίσω από τη δολοφονία του πρέσβη Αντρέϊ Κιρόφ. Και βέβαια είναι σαφές ότι δεν αρκεί η σύλληψη της μητέρας και της αδελφής του δράστη.

Η δολοφονία έγινε λίγες ώρες πριν την αναχώρηση του Τούρκου ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου, όπου έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους ΥΠΕΞ Ρωσίας και Ιράν για τη Συρία.

Οι συνομιλίες για το μέλλον της Συρίας που είναι προγραμματισμένες για αύριο στην Μόσχα, ανάμεσα στην Ρωσία, την Τουρκία και το Ιράν θα πραγματοποιηθούν κανονικά, παρά την δολοφονία του ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα, ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο τον πρόεδρο της Κρατικής Δούμας Λεονίντ Σλούτσκι.

Οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας της Ρωσίας του Ιράν και της Τουρκίας αναμένεται να συναντηθούν αύριο στην Μόσχα.

Μια διπλωματική πηγή στην τουρκική πρεσβεία στην Μόσχα δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο TASS ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα ταξιδέψει στην Μόσχα.

“Η τριμερής συνάντηση Ρωσίας–Ιράν–Τουρκίας που ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί”, δήλωσε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκικών μέσων ενημέρωσης, ο Τούρκος ΥΠΕΞ βρισκόταν στην αεροπορική πτήση προς την ρωσική πρωτεύουσα την ώρα της δολοφονίας του πρεσβευτή Αντρέι Καρλόφ.

Δείτε τι μεταδίδει ζωντανά το Russian Today

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης