Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
01/06/2016 | 11:14
Militaire News

Ο Α/ΓΕΕΘΑ …πιλότος σε αεροσκάφος σοβιετικής κατασκευής

Ο Α/ΓΕΕΘΑ ...πιλότος σε αεροσκάφος σοβιετικής κατασκευής

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης στο κόκπιτ αεροσκάφους της αεροπορίας της Βουλγαρίας.Σ΄ ένα απ΄  αυτά που οι Βούλγαροι θέλουν να αντικαταστήσουν πιθανότατα με μεταχειρισμένα F 16.

O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ,στην επίσκεψή του στη  Βουλγαρία συναντήθηκε στην Βουλή με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας, General (ret) Miho Mihov, με τον οποίο συζήτησαν τις δυνατότητες συνεργασίας των δύο χωρών τόσο στον στρατιωτικό τομέα όσο και στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας.

Επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Αναπληρωτή Υπουργό, Philip Gounev με τον οποίο συζήτησαν τις εξελίξεις στο προσφυγικό. Ο Βούλγαρος Αναπληρωτής  Υπουργός Εσωτερικών έκανε μνεία στην ακολουθητέα πολιτική της χώρας του σε σχέση με τις διαδικασίες φύλαξης των συνόρων και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε στην ενεργό εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην διαχείριση των προβλημάτων που προκύπτουν από τις προσφυγικές / μεταναστευτικές ροές.

Ακολούθως, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε την Αεροπορική Βάση στο Graft Ignatievo, όπου έγινε επίδειξη των εγκαταστάσεων και συναντήθηκε με τον Διοικητή της 68ης Ταξιαρχίας Ειδικών Δυνάμεων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης