Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί θέλουν δικηγόρο τον Κρανιδιώτη!

Οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί θέλουν δικηγόρο τον Κρανιδιώτη!

Την υπεράσπιση των οκτώ Τούρκων συλληφθέντων που έχουν ζητήσει άσυλο από την Ελλάδα ενδέχεται να αναλάβει ο Φαήλος Κρανιδιώτης,δικηγόρος και πρόεδρος του κόμματος Νέα Δεξιά.Αυτό θα γίνει αν επιλυθούν κάποια ζητήματα με την νομική εκπροσώπηση που έχουν σήμερα οι οκτώ καθώς ο Κρανιδιώτης δεν θέλει να υπάρξει το παραμικρό ζήτημα που έχει να κάνει με την επαγγελματική δεοντολογία.

Αν ο Κρανιδιώτης αναλάβει την νομική εκπροσώπηση των οκτώ Τούρκων είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα έχει ένα ακόμη μεγαλο εμπόδιο να ξεπεράσει στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων.

Οι οποίοι για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους δεν έχουν σχέση ούτε με τις Ειδικές Δυνάμεις της Τουρκίας,ούτε πολύ περισσότερο ότι ανήκουν στη δύναμη που είχε αναλάβει την αποστολή εξόντωσης του Ερντογάν.

Οι οικογένειές τους στην Τουρκία περνάνε ήδη πολύ άσχημα.Όσες σύζυγοι εργάζονταν απολύθηκαν από τις δουλειές τους,Μία απ΄ αυτές είναι έγκυος.

Η κυβέρνηση έχει καταλάβει ότι το πρόβλημα έχει γίνει πλέον σοβαρό και πολύπλοκο.Ειδικά μετά από την απόφαση της Σουηδίας να μην εκδώσει κανέναν από τους Τούρκους που έχουν ζητήσει άσυλο εκεί.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης