Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Οι Τούρκοι μας “κατηγορούν” για δειλία αλλά πετάνε…στη στρατόσφαιρα του Αιγαίου!

Οι Τούρκοι μας

“Ασκήσεις αυτοπεποίθησης” κάνει ο Ερντογάν και το επικοιωνιακό του επιτελείο. Οι λυσσασμένες προσπάθειες της Άγκυρας να ανάψει φωτιά στο Αιγαίο παραμένουν…άκαρπες και ο εκνευρισμός του καθεστώτος είναι εμφανής. Οι διαρροές “στρατιωτικών πηγών” στην ΧΟΥΡΙΕΤ θυμίζουν …κακομαθημένα παιδιά. Η Τουρκία ήταν και είναι πάντα ένα τέτοιο “κακομαθημένο” που τα “παραχάϊδευαν” οι “προστάτες” του.

Το λένε οι ανώνυμες πηγές στη ΧΟΥΡΙΕΤ;

“Οι δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, είναι της κλασικής ελληνικής νοοτροπίας, τελείως κενού περιεχομένου, αβάσιμες και απευθύνονται στην εσωτερική κοινή γνώμη. Ο στρατηγός Ακάρ, αφού επισκέφτηκε τις βραχονησίδες Ίμια από κοντινή απόσταση και για όσο διάστημα χρειαζόταν, στη συνέχεια αποχώρησε. Ένα μικρό σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής, που βρίσκονταν μακριά, προσπάθησε να πλησιάσει, αλλά πριν καν κινηθεί, η τουρκική ακτοφυλακή επενέβη. Από τα σκάφος του ελληνικού λιμενικού, νομίζοντας ότι θέλουν απλά να τους χαιρετίσουν φιλικά, άρχισαν να κουνούν τα χέρια τους, αλλά όταν είδαν ότι το τουρκικό σκάφος συνέχισε να πηγαίνει κατά πάνω τους, φοβήθηκαν τόσο που γύρισαν και έφυγαν άρον άρον από την περιοχή και συνέχισαν να παρακολουθούν από μακριά”.

“Κι από εκείνη τη στιγμή δεν είχαν ξανά το θάρρος να πλησιάσουν την περιοχή. Επομένως, δεν υπήρξε καμία δύναμη για να σταματήσει το στρατηγό Ακάρ να επισκεφτεί την περιοχή. Eκτός αυτού, βρίσκονταν εκεί το τουρκικό ναυτικό και η αεροπορία και είχαν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για κάθε ενδεχόμενο. Οι δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, είναι κενού περιεχομένου και γίνονται για τον καθησυχασμό της εσωτερικής κοινής γνώμης. Ο εν λόγω υπουργός ούτε ήταν παρών στο περιστατικό ούτε προσπάθησε να είναι, ίσα ίσα φαίνεται να μην γνωρίζει καν για τους ναυτικούς του που το έσκασαν”.

Να υπενθυμίσουμε στον …γενναίο ανώνυμο ότι ο Ακάρ βρήκε απέναντί του πλοίο του ελληνικού Στόλου. Συνήθως στα Ίμια πλέουν μόνο σκάφη του Λιμενικού. Η …αναβαθμισμένη υποδοχή είχε να κάνει με τη παρουσία του Αρχηγού των γενναίων, οι οποίοι ωστόσο πετούν όλο και ψηλότερα πάνω από τα Δωδεκάνησα! Θα ΄χουν τους λόγους τους…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης