Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Μυστικό” ταξίδι Καμμένου στο ΝΑΤΟ και συνάντηση με Στόλντεμπεργκ! Τι συμβαίνει;

Η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά και στο προσφυγικό κλιμακώνεται δυσμενώς…Είναι κοινή η διαπίστωση. Η Ελλάδα οφείλει να προετοιμάζεται για δύσκολες καταστάσεις και στα δύο θέματα.Που συνδέονται με τον κακό μας γείτονα την Τουρκία. Σ΄ αυτό το κλίμα ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έκανε ένα ταξίδι αστραπή στις Βρυξέλλες.όπου και η έδρα του ΝΑΤΟ.Δεν ανακοινώθηκε τίποτα γι΄ αυτό το ταξίδι,το οποίο έγινε σύμφωνα με πληροφορίες του Militaire.gr για να συναντηθεί ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γ.Στόλντεμπερργκ. Και μόνο η συνάντηση σε συνθήκες μυστικότητας προκαλεί σκέψεις και σενάρια.

Στα θέματα που προαναφέραμε θα πρέπει να προστεθεί και το Κυπριακό.Για το οποίο μας ασκούνται ισχυρές πιέσεις προκειμένου να αποδεχτούμε μια “λύση” επώδυνη ,η οποία προβλέπει την παραμονή τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο!

Ο Π.Καμμένος μετά από συνάντηση που είχε με  τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, κ. Νικόλα Παπαδόπουλο αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις για την όποια λύση στο Κυπριακό:

“Η πρώτη προϋπόθεση είναι η αποχώρηση όλων των δυνάμεων κατοχής. Λύση με παραμονή έστω και ενός στρατιώτη των δυνάμεων κατοχής στην Κύπρο, δεν είναι λύση.

Το δεύτερο είναι το θέμα των εγγυήσεων, στο οποίο δεν μπορούμε να υπαναχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε στο καθεστώς του 1960 ή και χειρότερα. Δεν είναι δυνατό μία μειοψηφία να καθορίζει το μέλλον μιας πλειοψηφίας.

Θέλω να απευθυνθώ και σε κάποιους «εραστές» του σχεδίου Ανάν στην Κύπρο, τους οποίους βλέπω μετά από πολλά χρόνια να «αναδύονται» και να τους πω ότι είναι άδικες οι επιθέσεις στον Υπουργό Εξωτερικών. Οι θέσεις του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά είναι και δικές μας θέσεις, είναι θέσεις της ελληνικής Κυβέρνησης και έχουν την απόλυτη στήριξη του ελληνικού λαού.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ για την ενημέρωση την οποία είχα και να τον διαβεβαιώσω ότι η Ελλάδα είναι δίπλα. Ζητάμε μία λύση στο Κυπριακό, αλλά μία λύση δίκαιη και εφαρμόσιμη».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης